Citeste, altfel nu mai pupi femeie

eu234
Link-uri sponsorizate

“Daca ajungi acasa la el si nu are carti, nu ti-o trage cu el” – este un mesaj semnat de John Waters de la care a pornit un text scris de Mihaela Carlan pe Catchy.ro.

Oare ce sanse de reusita ar avea o astfel de campanie?

Oare cat de mult conteaza bagajul cultural al unui barbat intr-o relatie?

Eu cred ca la fel de mult ca bagajul femeii. Da, conteaza “cate vieti are personajul” langa care decizi sa traiesti. Cu cat are mai multe vieti, cu atat exista mai multe sanse ca relatia sa dureze mai mult. Aici sunt de acord.

Pe de alta parte, textul Mihaelei Carlan distruge toate cartile lui Allan Pease. Cum? Simplu – ea spune ca pentru one night stand – o femeie nu tine cont de cultura masculului.

Acolo functioneaza exclusiv zona pulsionala, ceea ce inseamna ca femeia, oricat de culta ar fi – poate inchide ochii in fata unui Dorel care o arunca de toti peretii :)) Interesant!

In acelasi timp, ea spune ca pentru o relatie de durata, masculul trebuie sa fie un armasar pulsional combinat cu Andrei Plesu. Si iata cum aflam ca nu doar barbatii au doua liste – una pentru one night stand si una pentru relatii de durata, ci si femeile.

Allan Pease – you are out! :))

Acum, ca sa revin, as spune ca toata treaba asta cu “citeste, altfel nu mai pupi femeie” sta in picioare doar ca gluma.

In realitate, sigur ca un barbat citit poate avea un creier betonat, iar creierul este cel mai mare organ sexual… ceea ce inseamna ca exista mari sanse ca un mascul cult sa fie si un bun amorez, insa ar fi bine sa admitem ca acest lucru nu se intampla intotdeauna.

Altfel, riscam sa ii punem pe toti “tocilarii” sau pe toti “ciudatii” pe un piedestal periculos… pentru ei.

Asta ar insemna ca Plesu si Cartarescu sa fie cei mai doriti barbati din Romania. Or, aici, nu stiu de ce am eu senzatia ca Leo de la Strehaia ar putea a ne furnizeze niste surprize pe turnanta?

Ca sa nu mai spun ca orice femeie poate da peste urmatorii barbati:

1. Barbatul pasionat de illuminati, masoni, reptilieni etc… si de conspiratii.
Cred ca este o adevarata aventura sa te tavalesti pe rogojini cu un asemenea individ care iti vorbeste despre ultimul plan secret pus la cale de niste organizatii oculte cu scopul de a decima populatia planetei.

2. Barbatul ortodox practicant
Care iti spune in fiecare clipa ca esti o pacatoasa si ca sexul se face doar in cadrul sfintei casatorii sau ca trebuie sa te spovedesti dupa fiecare sex oral pe care il prestezi. Asta in cazul in care nu te sfatuieste ca ar fi bine sa imbratisezi abstinenta. Si aici cred ca e o alegere excelenta.

3. Barbatul care citeste literatura erotica
Si care, fara sa tina cont de ceea ce iti doresti tu, iti spune pe drum cum isi doreste sa te posede ca in cele mai porcoase carti. Un deliciu, nu-i asa? Sunt convins ca abia astepti sa incerci :p

Iata doar cateva exemple de barbati cititi ce pot fi un cosmar pentru femeia care are chef de ceva cotaiala culta.

Ceea ce inseamna ca nu este important daca are carti in biblioteca sau nu, ci ce carti si mai ales in ce mediu de familie a trait. Nu doar cartile iti creioneaza personalitatea, ci mai ales relatia pe care ai avut-o cu parintii in copilarie. Complicat proces, nu-i asa?
Drept urmare, as propune sa nu idealizam barbatul modern (valabil si pentru femei). Cultura unui barbat se vede de la primele fraze pe care le scoate pe gura.

Cu toate acestea, placerea pe care este capabil sa ti-o ofere – fie prin vorbe sau prin fapte – nu este intotdeauna direct proportionala cu titlurile citite.

In concluzie, haideti sa lasam cartile pe raft (in biblioteca sau in creier), haideti sa nu ne mai analizam atat de mult si sa ne bucuram de cocktailurile de substante care danseaza tango in trupurile noastre. Ce ziceti? Se poate?

Link-uri sponsorizate

Comments