C.A.R de la Doamne Doamne

eu555
Link-uri sponsorizate

Doamnelor si domnilor, stimati credinciosi… veste buna! Bomba! Incredibil! Soc! Nu ati mai vazut asa ceva… Cam asa ar titra tabloidele.

Crezi in Dumnezeu? Te duci la Biserica? Excelent! In curand nu vei mai avea nevoie de banca, ci tot de Biserica.

Motivul? Oamenii lui Doamne Doamne au gasit o noua modalitate de a ajunge la sufletul credinciosilor – C.A.R-ul.


Nu va dati palme si nu va verificati pulsul… nu ati baut si nici nu si-a dat Pamantul reset (desi are timp pana la finalul acestui text).

Ati citit corect – C.A.R de la biserica, iar popii anunta imprumuturi avantajoase. Va dati seama? O sa dea bancile faliment! Angajatii din turnul BRD de la Victoriei se vor arunca de pe cladire cand vor afla ca popii le-au luat obiectul muncii.

Nu e gluma, ci o stire citita pe Romania TV – Arhiepiscopia Argesului si Muscelului si-a facut o casa de ajutor personal. Mai mult, orice enorias care are probleme cu banii poate beneficia de imprumuturi anvantajoase. Cred si eu, doar sunt supravegheate de Doamne Doamne :)) Mare boier, mare caracter… ca mare bancher e baiatul lui de pe Dambovita… senor Daniel.

Okay, acum putem sa punem frana si sa ne dam doua palme serioase peste ochi.

M-am ramolit eu sau Biserica se transforma incet, dar sigur, intr-o banca? Nu ca nu ar fi fost, insa acum lucrurile par oficiale. Cum adica ma imprumuturi avantajoase pentru credinciosi? Esti nebun? Asta imi suna a camatarie in sutana.

Va dati seama? Biserica se transforma in Banca? Excelent! Si nici nu ma mira… Pai daca au avut ei profit mai mare decat McDonald’s de ce sa nu puna si de o banca? Sunt si eu curios de unde vin banii si ce se intampla cu credinciosii care intarzie returnarea imprumuturilor?

Eu cred ca asta e o paine buna de mancat pentru publicitari. Parca vad sloganul acestui business – ‘dormi linistit, Dumnezeu vede intotdeauna ce faci cu banii lui. Si daca te pune dracu’ sa nu-i dai inapoi…”

 

Amin!

Link-uri sponsorizate

Comments