De ce barbatii nu arunca buchetul la nunta?

nunta
Link-uri sponsorizate

Mai devreme am vazut pe Facebook un filmulet funny. Un individ sta pe marginea piscinei cu un buchet de flori in mana. Buchetul pare a fi numai bun pentru nunta. Pe malul celalalt asteapta alti barbati.

Asa cum se intampla la nunti, individul se intoarce cu spatele si arunca buchetul spre ceilalti barbati.

Ce se intampla? Toti fug de parca ar fi razboi.


Imaginea m-a dus cu gandul la serialul Band of Brothers regizat de Spielberg, la luptele alea din ardeni, cand soldatii stateau in celebrele fox holes si urlau “incomiiiing”, ‘take coveeeeeeer”… dupa care urma ploaia de bombe.

Asa fac si barbatii cand vad buchetul de mireasa in aer. Fug ca nebunii… mai ales aia liberi :)) Ala care arunca are o usoara dorinta de razbunare… el a parasit scena :))

Se spune ca barbatul este programat sa-si apere libertatea si, din cate observ, nunta este adesea asociata cu inchisoarea. In unele cazuri, acest lucru e adevarat. Nu putem insa generaliza.

In plus, barbatii stiu foarte clar ca nunta nu este un eveniment pentru ei. Nunta ii apartine doamnei. Este seara ei, este momentul ei de glorie, dupa care urmeaza “momentele lui” :)) Glumesc.

Nu mai are rost sa spun ca nu am auzit niciodata un barbat care sa spuna, privind spre cer – “asa vrea ca nunta mea…”. Niciodata!

Majoritatea spuneau – “vai sa-mi bag p**a, incepe haosul cu pregatirile”.

Nu, barbatii nu se dau in vant dupa nunti, insa cred ca vor sa se casatoreasca. Si, nu cred ca as exagera daca as spune ca ar vrea sa se trezeasca direct a doua zi dupa…

Foto Credit: bridalguide.com

Link-uri sponsorizate

Comments