Badea culege ce a semanat (VIDEO)

mircea badea
Link-uri sponsorizate

Exista o vorba din popor care spune ca fiecare om culege ce a semanat.

Asta inseamna ca daca semeni ura, nu prea ai cum sa culegi iubire. Sa fim seriosi, nu traim intr-o societate zen.

In cazul lui Mircea Badea, toti anii de ura, frustrare, resentiment… balacareala ieftina, atacuri la persoana, jigniri gratuite etc… i se intorc inapoi ca un bumerang.

Mi se pare ciudat cum de nu-si da seama ca atunci cand te porti ca un cocalar cu ifose de JCVD primesti inapoi fix comportamente specifice cocalarilor…

Lucrurile sunt simple – daca esti domn, ai mari sanse sa atragi respectul oamenilor, indiferent de opiniile lor politice. Daca esti cocalar, ii vei dezgusta si pe unii si pe ceilalti.

Sa fim bine intelesi – marlania prinde la o mare zona a populatiei, din pacate, insa in zona oamenilor care au cat de cat cativa neuroni functionali, nu produce decat scarba.

Pe de alta parte, nu inteleg nici reactiile “civice” isteroide, de genul – ‘hai sa-i stricam cocalarului emisiunea’.

Ca deh, ‘cocalarul’ si-a scos masuta afara ca o victima totala… si si-o cere!

Okay, vrei sa ii strici emisiunea? E simplu – nu te mai uita la ea!!!

Asta cu ‘m-a trimis Basescu’, toate defilarile cu motoarele prin fata sediului Antenei 3, toate degetele mijlocii aratate de pe trotuar… toate chestiunile astea mi se par inutile, mi se par energii consumate aiurea. Finalitatea este 0. Sunt gesturi care hranesc un ego si asa supra-licitat.

Vrei sa boicotezi o emisiune? E simplu – nu te mai uiti la ea! Iar in televiziune exista niste reguli care spun ca ce e pe 0 e bun de aruncat.

Vrei sa-l opresti pe Badea? Redu-l la 0!

Asta este singura atitudine cu adevarat civica. De ce? Pentru ca pe ‘cocalar’ nu il doare ca treci prin fata lui si ii arati semne “de bine”. Asta il hraneste!

Nu, pe ‘cocalar’ il doare rau de tot atunci cand iese la peluza si vede ca in fata lui nu incearca nimeni sa-i excite ego-ul, pentru ca nimeni nu il baga in seama.

Asta doare intotdeauna cel mai rau, mai ales in cazul indivizilor de teapa lui Badea.

Pe Badea nu il distrugi cu degete mijlocii, cu scandari, cu amenintari sau cu pumnii! Pe Badea il termini cu telecomanda, atunci cand schimbi canalul!

Link-uri sponsorizate

Comments