Ce pozitii sexuale nu le plac barbatilor?

eu3
Link-uri sponsorizate

Dupa aproape un an de blog inca nu inteleg de ce urmaresc articolele din reviste pe Facebook? Fie sunt masochist, fie vreau sa inteleg de ce vor da faliment in urmatorii 2-3 ani (cu indulgenta).

Aceste publicatii abunda de articole lipsite de sens – nu cu mult timp in urma am vazut un gay care le dadea femeilor sfaturi despre sex :))

Interesant… nu credeti?


Aseara mi-a iesit in cale un articol din Cosmo, un articol cu un titlul catchy – ‘ce pozitii sexuale nu le plac barbatilor?’

Nici nu trebuia sa ma uit daca e semnat – mi-am dat seama din primele doua fraze ca e scris de o femeie.

Mai mult, articolul pare scris de o femeie ‘usor’ neexperimentata, dar na… fiecare dupa posibilitati.

Stau insa si ma intreb in ce masura se rostogolesc aceste articole in real, ce efect au ele asupra cititorilor?

Nu de alta, dar si asa suntem cumva in urma cu informatiile despre sexualitate. Ar fi aiurea sa mai lansam si otravuri, nu credeti?

Pana sa va prezint recomandarile lor, as vrea sa spun cateva lucruri despre acest subiect. Da, sunt barbati carora nu le plac anumite pozitii, care se excita mai bine doar in anumite pozitii, insa nu cred ca poti spune la modul general ca exista pozitii care nu le plac barbatilor.

In sex e nevoie de doua persoane – ceea ce inseamna ca succesul unei pozitii depinde de ambii parteneri, de compatibilitatea lor, de modul in care intra impreuna in jocul placerii.

Drept urmare, este posibil sa nu te simti bine intr-o anumita pozitie cu o femeie si sa explodezi pur si simplu in aceeasi pozitie cand esti cu alta femeie.

Sunt o gramada de factori care pot influenta succesul unei anumite pozitii. Mai mult, fiecare cuplu isi seteaza propriile reguli si propriile pozitii in care se simte bine. Asa ca sa incerci sa creionezi un top al pozitiilor care nu le plac barbatilor mi se pare absurd.

Sa va spun ce crede autoarea din Cosmo ca nu ne place noua:

1. Misionarul
Eu nu stiu cum nu ne place pozitia asta din moment ce studiile arata ca este cea mai folosita. Da, stiu, Osho are dreptate cand spune ca este o nenorocire pentru femeie – ca o obliga la semi-pasivitate si ca nu e nimic funny ca un ‘porc’ sa faca flotari deasupra ta. Si misionarul are insa destule variatii ce pot produce placere, asa ca lucrurile nu se rezuma doar la ea – care sta pe spate si el – care pompeaza. In plus, depinde si unde faci sex…

2. Femeia deasupra, intoarsa cu spatele
Explicatia autoarei m-a lasat fara grai – “Barbatii isi doresc sa stai mai mult deasupra ca sa poata lua o pauza, insa le e teama ca te vei ridica prea sus, apoi nu te vei aseza bine. Pentru ei poate fi foarte dureros! Iar daca stai cu spatele, sansele ca acest lucru sa se intample sunt si mai mari”. Deci asta e motivul pentru care unii barbati adora ca femeia sa stea deasupra? Ca vor sa ia o pauza? Eventual sa manance ceva? Ce egoisti… Domnilor, va rog frumos sa nu faceti niciodata cowgirl inversat pentru ca se supara doamna de la Cosmo :))

3. In picioare
Aici e de discutat. In primul rand trebuie sa vorbim despre locul desfasurarii partidei. Daca te tin balamalele si bicepsii si vrei sa o ridici pe distinsa doamna pe perete, esti invitatul meu… poate fi extrem de excintant. Mai mult, ea poate fi sprijinita de ceva, o poti pune pe o masa etc… Sunt zeci de variante. Cat despre oboseala… aici difera de la caz la caz.

4. Orice pozitie prea extrema
Aici formularea este atat de ambigua incat mai bine ma abtin la comentarii. De ce? Pentru ca ce inseamna extrem pentru mine, ar putea sa insemne banal pentru altcineva si asa mai departe.

Iata deci cum un intreg articol este lovit de nulitate. Simplu si concis. Iar aceste reviste sunt pline de astfel de articole.

Decat asemenea articole, sincer as prefera sa citesc lucruri cu adevarat utile pentru oameni – cum ar fi de exemplu ca sexul este ceva placut. Ce ziceti stimate colege de la Cosmo… se poa’?

Foto Credit: poshglam.com

Link-uri sponsorizate

Comments