Cum vad barbatii si femeile lenjeria intima perfecta?

woman
Link-uri sponsorizate

Daca ar fi sa ne luam dupa filmele de la Hollywood, barbatii ar trebui sa fie specialisti in alegerea celor mai tari seturi de lenjerie intima pentru femei.

Studiile contrazic insa Hollywood-ul.

De ce? Pentru ca barbatii si femeile se raporteaza diferit la ideea de lenjerie intima perfecta.

Daca ‘scapi’ 100 de barbati intr-un magazin de lenjerie intima, fac pariu ca peste 60% vor ajunge la casa cu seturi de culoare rosie.

Ca sa nu mai vorbim despre ciorapii cu banda adeziva, despre portjartier, lenjerie kinky ce descopera cat mai mult din trup (sani, fund etc), dantele, paiete sau snururi.

Pentru barbati, seturile de lenjerie intima par un soi de extensie a jocurilor Lego din copilarie, doar ca in acest caz, aceste piese le starnesc erectia :))

Atunci cand cumpara un set de lenjerie intima, barbatul nu se gandeste cum se va simti femeia purtand setul respectiv, ci cat de excitat va fi el privind-o.

Asta este si motivul pentru care, in cele mai multe cazuri, barbatii nu aleg cele mai confortabile seturi de lenjerie intima pentru femeile lor.

Partea buna este ca peste 80% dintre femei au astfel de seturi de seductie acasa. Partea proasta este ca le tin doar pentru ocazii speciale (si, de ce nu, pentru alti barbati :))

Partea si mai proasta este ca femeile isi aleg lenjeria intima pe cu totul alte considerente – luand in calcul in primul rand confortul.

Astfel, studiul realizat de firma Bluebella a scos la iveala faptul ca circa 76% dintre femei prefera ca barbatii lor sa nu le cumpere lenjeria intima, tocmai din cauza diferentelor de abordare.

Nici macar la culori nu parem sa picam de acord. Astfel, in timp ce noi, barbatii, avem tendinta de a opta pentru culori – rosul fiind preferat; femeile aleg mai degraba o lenjerie neagra, alba sau de culoarea pielii.

Spre exemplu, 78% dintre barbati au declarat ca sunt disperati dupa seturile cu portjartier, in timp ce 54% dintre femei au spus ca aceste seturi sunt greu de pus si dificil de purtat.

Si totusi exista un punct comun – si barbatii si femeile sunt de acord cu faptul ca sutienele si chiloteii ar trebui sa aiba aceeasi culoare.

In consecinta, da, se poate spune ca lenjeria intima are rolul ei in jocul seductiei, insa ar fi bine ca si aici sa reusim sa ne intelegem preferintele pentru a putea atinge un soi de echilibru.

Sigur, nu ar fi rau sa eliminam complet lenjeria intima din peisaj si sa ne bucuram unii de ceilalti, dar asta tine de fiecare om in parte si de fiecare gust in parte…

Link-uri sponsorizate

Comments