Ice Bucket Challenge s-a incheiat (VIDEO)

patrick stewart
Link-uri sponsorizate

Nebunia denumita Ice Bucket Challenge s-a incheiat. Nu, nu va speriati, nu s-a incheiat propriu-zis, ea continua pe net, numai ca, dupa parerea mea, aceasta campanie trebuie sa mearga mai departe cu tinta precisa pe scop – donatiile – si nu pe ideea de fun.

De departe, Ice Bucket Challenge a fost una dintre cele mai tari idei din ultima vreme.

S-a viralizat rapid si a adunat foarte multi bani. Desi, daca stau si ma uit pe lista celor care au participat, as spune ca cele 60 si ceva de milioane de dolari sunt o gluma proasta.

Sa nu ma intelegeti gresit – chiar nu sunt un gica contra. Am fost si eu provocat de Lumi Balaban si zilele astea voi filma. Insa cand vad ca deja a devenit un bun comercial si ca mari companii fac circ din aceasta campanie, parca incep sa simt un gust amar…

Pe parcursul acestei campanii mi-au placut reactiile celor care au vrut sa fie contra – cei mai multi atacau ideea de apa consumata aiurea cand copiii din Africa mor de sete.

E adevarat, asa este, insa haideti sa fim seriosi, problema africana nu se rezolva cu cateva mii de galeti.

Acolo e nevoie de un efort financiar sustinut, insa mi-e teama ca nu exista un interes real in acest sens.

Sa revin la titlu – Ice Bucket Challenge s-a incheiat. Da, dupa parerea mea divertismentul s-a incheiat dupa ce a aparut pe net acest filmulet. Multumesc Patrick Stewart.

Link-uri sponsorizate

Comments