Sunt bun la pat (VIDEO)

paris
Link-uri sponsorizate

Sunt bun la pat! Dorm de sting! Serios, cum prind putin timp liber… cum trag pe dreapta.

Imi place sa dorm, asa cum imi place sa fac sex.

Daca la somn pot spune ca sunt bun, la sex evit sa spun asta.

De ce? Din cateva motive:

1. viata mi-a aratat faptul ca nu te potrivesti cu toate femeile cu care ajungi in pat – ceea ce inseamna ca pentru unele nu am fost cel mai grozav barbat, asa cum ele nu au fost cele mai tari femei pentru mine;

2. goana asta dupa suprematia in sex este o tampenie – in aceasta cursa agresiva risti sa ratezi esentialul – trairea sexuala adevarata;

3. Nu-mi place sa ma laud (ma rog, asta a fost o gluma proasta)

si 4. nu imi plac discutiile despre forma, prefer sa tratez fondul.

Tot aud persoane care intreaba – ‘auzi, dar x e bun la pat?’ sau ‘y e buna la pat?’

Ce as putea raspunde la o asemenea intrebare? Sincer prefer sa nu raspund, insa ii spun persoanei care intreaba ca este usor deplasata.

Motivul este simplu – ceea ce mie mi se pare bun, vecinului s-ar putea sa i se para prost.

Suntem diferiti, avem dorinte si asteptari diferite, iar imaginatia noastra nu are cum sa fie la fel. Drept urmare, este putin aiurea sa spui – ‘x e bun la pat. garantez eu’.

De altfel, tin minte ca in facultate aveam un coleg care se lauda tare de tot cu performantele lui. Bine zis se lauda, pentru ca peste niste ani, o fosta iubita mi-a spus ca nu trecea niciodata de 2 minute si asta in zilele bune.

Ei bine, azi citeam in Click despre niste romani care vor sa revolutioneze viata noastra sexuala. Ei vor sa scoata o aplicatie care sa te ajute sa-ti gasesti mai usor (aici e valabil pentru femei) un partener “bun la pat”.

Cum se face asta? Cu ajutorul unui inel inteligent, care se pune pe penis si inregistreaza performantele sexuale ale barbatului.

Din cate inteleg, aplicatia asta seamana cu cele folosite la fitness.

Va dati seama ce nevrotici vor ajunge barbatii? Cum se va schimba starea lor de spirit cand vor vedea ca performantele lor scad? Excelent, fix de asta aveam nevoie. In rest le aveam pe toate.

Cat despre mine, inchei asa cum am inceput – sunt al naibii de bun la pat, chiar daca uneori mai sforai. Asta e o certitudine. In rest, sexul e doar pe incercate si pe simtite…

Link-uri sponsorizate

Comments