Eclipsa totala de suflet

eclipsa
Link-uri sponsorizate

Aseara, in timp ce ma uitam la House of Lies, s-a facut vorbire despre piesa “Total Eclipse of the Heart” – cantata de Bonnie Tyler.

Mare hit in vremea copilariei mele, mare hit si acum. De ce? Pentru ca la fel ca si atunci si acum exista foarte multi oameni care traiesc intr-o eclipsa totala de… suflet.

Mai tineti minte eclipsa aia de acum niste ani buni de zile?


Cand a facut Pro TV-ul show in fata Palatului? Aveai senzatia ca suntem pe vremea sacrificiilor umane.

Tin minte si acum lumina aia ciudata, difuza, ba chiar urata i-as spune. Aveai senzatia ca ceva naspa avea sa coboare din cer peste noi.

Era scarry. Iar la Soare nu te puteai uita decat cu ochelarii aia speciali. Altfel nu il vedeai. Era complet acoperit.

Asa este si sufletul in perioada de eclipsa. Negru si complet acoperit. Numai ca, spre deosebire de eclipsa naturala, la aia de suflet nu ai ochelari care sa te ajute sa vezi Soarele.

In cazul eclipsei de suflet, te afli in ceata totala. Si starea asta tine uneori foarte mult. La eclipsa de Soare, lucrurile revin la normal in scurt timp… Din pacate, eclipsa totala de suflet poate dura ani de zile, ba chiar si o viata de om.

Ce nasol trebuie sa fie sa traiesti in lumina aia creepy! Am fost acolo, a fost nasol de tot. Nu am rezistat! Nu m-am putut suporta asa. Aveam nevoie sa ies la lumina. Asa ca am apelat la un curatator specializat.

Servicii complete, profesioniste! Curatenie brici a sufletului. L-am scos ca nou.

Altfel cum puteam sa merg mai departe? Greu… ma taram. Riscam sa ma imbolnavesc grav.

Asta risca si cei care se afunda in lumina aia difuza generata de eclipsa totala a sufletului. Risca sa se imbolnaveasca grav… la propriu!

Ce fac oamenii care si-au curatat sufletul? Vad lumina, se bucura de fiecare raza a Soarelui vietii? Ce fac oamenii care traiesc o continua eclipsa a sufletului? Se zbat, se tem, tremura, fac atacuri de panica si se acopera de ganduri negre. Tu ce alegi?

Foto Credit: paranoiddoll.deviantart.com

Link-uri sponsorizate

Comments