This land is mine – adevaratul stapan al Fasiei Gaza (VIDEO)

eu88
Link-uri sponsorizate

Israelienii spun ca palestinienii sunt teroristi. Palestinienii spun ca israelienii sunt teroristi… In tot acest timp, oameni mor, copii mor, indiferent de varsta, indiferent de tabara.

Si, pe fondul acestui razboi cat se poate de cretin – pana la urma vorbim despre doua parti care cred in iluzii diferite – exista un singur stapan al Fasiei Gaza – RAUL!

Aici nu mai putem vorbi despre unii care ataca si altii care se apara.


Este aberant sa spui ca te aperi cand distrugi blocuri cu rachete, blocuri si spitale pline de civili.

Nu ai cum, nimeni nu te crede. Sa ne intelegem, nu sunt de partea nimanui, insa nu pot accepta sa vad copii murind, indiferent de tabara. Asta este lumea in care vreti sa traiti?

dailymail
Asta este viitorul pe care vreti sa-l dati acestor copii? Un viitor condus de sociopati care iau vieti fara sa se gandeasca la consecinte?

Asta inseamna pentru voi civilizatie? Sicrie si parinti care isi plang copiii ucisi?

Ce nebunie! Si toate astea pentru ce? Pentru o palma nenorocita de pamant? Pentru religii diferite? Merita atata energie consumata?

Ce fel de lume e asta? Ma uit si pe Facebook cata incrancere apare in postarile anumitor persoane pe care le am in lista de prieteni.

Ce stupid! Sa dam vina mereu pe ceilalti si sa nu vedem ca zilnic exista copii care mor si de-o parte si de alta.

Pe acest fond, cineva a produs un film care arata exact cam despre ce este vorba. Vreti sa stiti cine este adevaratul stapan al Fasiei Gaza? Priviti pana la final…

Foto Credit: dailymail.co.uk

Link-uri sponsorizate

Comments