De ce va inmultiti?

eu90
Link-uri sponsorizate

“Tata ma bate cu salbaticie, ma loveste in fiecare zi fara motiv. Nu i-am facut nimic! Mi-e frica sa dau ochii cu el. Traiesc un cosmar din care vreau sa ies chiar si cu riscul vietii… Am fugit de-acasa, am sa ma sinucid” – cam asa suna un apel disperat al unei fetite la Telefonul Copilului.

Potrivit celor care lucreaza acolo, in primele 6 luni s-au inregistrat 56.000 de apeluri.

Un stadion de fotbal plin de copii abuzati de niste parinti imbecili, de niste parinti care nu inteleg ce inseamna sa cresti un copil.


Oameni care nu inteleg ce repercusiuni poate avea un asemenea comportament asupra viitorului acelor copii.

Zilele trecute am asistat la o scena care m-a dezgustat total. La Stirbei Voda s-a urcat in autobuzul 226 o intreaga familie de tigani. Sotul, serios avariat de alcool, avea ambele brate brazdate de urme de cutit, semn ca a trecut pe la puscarie si cam stie ce inseamna auto-mutilarea.

Omul, desi e cam mult spus, tipa in gura mare… il cam supara orice si isi pocnea copiii – doi baieti – aproape la fiecare statie. Dupa doua statii, peisajul era grotesc – doi copii in lacrimi, un idiot urland in picioare ceva de genul – “ii tai sa moara mama… ii tai pe toti. bag cutitu’ in ei” si o sotie consternata, speriata de-a dreptul, care statea pasiva langa un compostor.

Ce poti face in astfel de cazuri? Nimic! Daca te certi cu el, risti sa-ti iei o lama pe fata sau, mai rau, in gat si sa mori. Daca il bati, tot nu rezolvi nimic, pentru ca in starea aia maxima de ebrietate, tot pe copii isi va varsa oful etc…

Problema nu porneste de aici, ci de la educatia sexuala a poporului. De fapt de la educatie in general. Degeaba ne dam mari europeni, daca nu suntem in stare sa le explicam tuturor cetatenilor niste reguli de minima contraceptie. Dar ce sa vezi, in loc sa vorbim despre sex… fara perdea, il consideram tabu!

Degeaba ne credem fauritorii civilizatiei, daca nu suntem in stare sa ne civilizam oamenii. Degeaba ne dam cu tesla in oua ca suntem inteligenti, cata vreme exista atatia parinti care-si bat copiii.

Am mai spus-o si o repet – nu toata lumea trebuie sa faca copii. Nu toata lumea are instinct de parinte. Si aici ma refer si la femei si la barbati.

Vechile obiceiuri, eterna poveste cu bataia rupta din Rai trebuie sa inceteze. Este momentul ca lucrurile sa nu mai fie lasate la voia intamplarii.

A sosit momentul ca perpetuarea speciei sa fie controlata. Stiu, suna poate barbar, cinic sau cum vreti sa-i spuneti, poate chiar restrictiv, insa va rog sa va ganditi la un singur lucru – ce perpetuam de fapt – oameni sau animale?

Ca sa stim la ce specie ne referim.

Pentru numele lui Dumnezeu – nu orice ejaculare merita un nume!

Link-uri sponsorizate

Comments