Nu in seara asta! Sunt prea obosita!

cuplu
Link-uri sponsorizate

Barbatul nefutut este un animal periculos. Ma rog, nu toti. Unii pot fi si funny… pentru altii :))

Satul de refuzurile sotiei, un barbat s-a gandit sa faca un document Excel in care sa treaca toate refuzurile primite din partea partenerei de viata.

Rezultatul? In 27 de zile, femeia a acceptat sa faca sex cu el doar de 3 ori.


In rest, femeia a folosit niste scuze care mai de care mai subtiri. Iata cateva: “ma uit la serialul preferat”, “sunt transpirata si am nevoie de un dus”, “sunt obosita”, “inca ma resimt dupa ziua de ieri”, “incerc sa ma uit la film”, “am baut prea mult”, “nu in seara asta. Maine ma trezesc devreme”, “nu”, “ma uit la serial si nu vreau sa pierd nimic”. Tare nu?

Aici trebuie sa luam in calcul doua aspecte – 1. cei doi au 26 de ani (doar 26 de ani), deci vorbim despre un cuplu tanar care, in mod normal, ar trebui sa nu aiba probleme sexuale; 2. sotul a notat scuzele sotiei de fiecare data cand el a propus sa faca sex – ceea ce inseamna ca ea nu a manifestat nici cea mai mica dorinta in cele 27 de zile. Pur si simplu a acceptat de trei ori sa faca sex si atat.

Ce s-a intamplat mai departe cu tabelul Excel? Barbatul i l-a trimis sotiei pe mail, iar sotia l-a postat pe internet. Ce inseamna asta? Ca nu doar sexul nu functioneaza intre ei, ci si comunicarea!

sex

Okay, end of story, insa stau si va intreb – ce dracu’ se intampla cu sexul in cuplurile astea? Ce fel de relatie e asta? Daca nu esti capabila sa iti dozezi energia munca – cuplu de ce te mai mariti? Nu te-a invatat nimeni ca barbatul nefutut este un animal frustrat?

Sigur, exista si sansa ca duduia sa isi rezolve problemele sexuale in targ. Se poarta si asta.

In orice caz, lista scuzelor este cat se poate de penibila. Sexul are atatea avantaje, incat poate distruge orice scuza enuntata de duduie.

Esti transpirata? Okay, da-mi voie sa vin sa te spal pe spate si apoi sa te fut in dus.

Te doare capul? Nicio problema… iti fac un masaj, dupa care facem sex si adio dureri.

Esti stresata? Pai sexul este cel mai bun destresant!

Vrei sa iti vezi serialul? Ei lasa ca iti inregistrez eu reluarea! Sau facem sex dupa…

Intotdeauna exista solutii atunci cand exista dorinta! Atunci cand dorinta dispare… apar scuzele!

Asta nu inseamna ca barbatul din aceasta poveste este un sfant, insa stau si va intreb – unde scrie ca doar barbatul trebuie sa intitieze partidele de amor in cuplu?

Foto Credit: www.shemazing.net

Link-uri sponsorizate

Comments