Esti liber?

988340_765765480104078_257272133_n
Link-uri sponsorizate

Oamenii sunt ca niste taxiuri. Jur! Ar trebui sa purtam sepci cu beculete.

Beculetul rosu sa fie aprins atunci cand esti intr-o relatie, iar cel verde… cand esti single.

Am spus ca oamenii sunt ca niste taxiuri, ca sa nu ii compar cu budele. Si acolo functioneaza uneori treaba cu beculetele.

Si totusi, oamenii nu sunt nici taxiuri si nici bude. Asta este si motivul pentru care nu ar trebui sa punem intrebarea – ‘esti liber?’

Este o intrebare gresita.

Unde scrie ca intr-o relatie nu esti liber? Atunci cand intr-o relatie nu esti liber, aia nu mai e relatie, ci puscarie… cosmar, chin.

Ieri am fost intrebat daca sunt liber. Recunosc, m-am simtit ca un taximetrist. Imi venea sa raspund – “doar daca mergeti spre Drumul Taberei sau Militari… pentru ca vreau sa ma retrag”.

Ce ciudat se raporteaza oamenii la relatii, la amor, nu vi se pare?

Complet gresit as spune. Parca aud o distinsa doamna spunand – “ce pacat ca e ocupat”. Asta suna ceva de genul – “m-as fi pisat si eu putin pe el. Iti dai seama cat trebuie sa merg pana la urmatoarea buda? Daca ma pis pe mine?”.

Cata tristete! Cat regret!

Atunci cand il intrebi pe un om daca este liber sau nu, automat il transformi intr-o latrina, il jignesti.

Un om cu suficienti neuroni activi stie ca si atunci cand se afla intr-o relatie este liber. Este liber, insa indisponibil.

Stiu ca liber si disponibil inseamna cam acelasi lucru. Nu si in amor! Acolo nu inseamna acelasi lucru.

Acolo esti liber oricand! Doar disponibilitatea sexuala este restrictionata (sau nu – dupa caz).

Atunci cand cineva te intreaba “esti liber”… ti-o cam da direct! E ca si cum te-ar intreba “te futi”? Este acelasi lucru, indiferent daca pune sau nu emoticoane.

Asa ca despre ce vorbim? Intrebarea corecta ar fi “esti disponibil”? Atunci raspunsul ar fi NU. Daca ma intrebi daca sunt liber, raspunsul va fi intotdeauna DA.

Sunt liber sa vorbesc, sunt liber sa zambesc, sunt liber sa imi vad de proiectele mele, sunt liber sa ma dezvolt, sunt liber sa gandesc si sa scriu ce vreau… Totul pana la sex!

Acolo sunt disponibil doar pentru o singura persoana.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments