Cum iti dai seama ca ai o relatie cu o femeie adevarata?

eu44
Link-uri sponsorizate

Viata este simpla, insa noi avem un talent sadic de a o complica.

Toata ziua stam si ii punem stampile si etichete, toata ziua incercam sa o sablonizam, incercam sa o uniformizam, neacceptand faptul ca suntem diferiti complet.

In setea asta de nivelare a diferentelor dintre noi, apar trenduri periculoase, trenduri ce pot deregla serios creierii semenilor.

Un astfel de trend este cel cu ‘femeia adevarata’ sau ‘barbatul adevarat’.

Asta mi se pare prostie pura. Sa stai toata ziua si sa incerci sa-ti dai seama cum ar trebui sa arate femeia adevarata sau barbatul adevarat, mi se pare pura nebunie. Cata superficialitate!

Tocmai de aia cei mai multi nu mai par dispusi sa construiasca nimic si renunta la primul semn de slabiciune al partenerului. Daca esti adevarat/a nu ai voie sa ai slabiciuni!

Asta este regula amorului actual – fara slabiciuni! Vrem munti! Stanci! Roboti cu penis si vagin! Si cat mai indopati cu Xanax!

Dupa parerea mea nu exista om adevarat, fie ca vorbim despre femei sau barbati. Exista maturi si copii, intre cele doua zone fiind diferite trepte de dezvoltare.

Am intalnit copii de 40 de ani, asa cum am intalnit maturi de 18. Nu exista o regula, iar varsta biologica nu este un indicator real.

Drept urmare, voi incerca sa-ti explic cum iti dai seama ca ai o relatie cu o femeie adevarata?

1. O verifici daca respira 
Este foarte important sa reusesti sa faci diferenta dintre o fiinta si o papusa gonflabila. Unii nu reusesc si vor sa le futa la fel pe amandoua.

2. Te asiguri ca nu are coada si copite
Nu radeti! Mi se pare important sa reusesti sa faci diferenta dintre femeie si femela! Exista barbati care nu reusesc sa faca asta.

3. Esti atent la exprimare
Daca se exprima in consoane sau este usor intarziata, nu ar fi totusi rau sa incerci sa-ti cauti altceva. Daca se exprima corect si iti da senzatia ca a citit ceva mai mult de Capra cu trei iezi, atunci este cat se poate de adevarata.

4. Mai doarme cu papusile?
Daca acest lucru se intampla, inseamna ca este posibil sa te vada ca pe un urs de plus mai mare, care devine erect peste noapte. Kinky perspectiva, nu-i asa? Sfat – nu confunda papusile cu vibratoarele!

5. Urmareste-i comportamentul
Nu te grabi. Asteapta putin. Analizeaza-i comportamentul. Grija mare! La prima vedere poate fi Zana Zorilor, iar la a doua… Muma Padurii, care-ti poate distruge viata printr-un simplu pas de vals.

Daca femeia indeplineste acesti 5 pasi, atunci este cat se poate de adevarata.

Mai departe, daca este manierata sau nu, cu doctorat sau nu, daca castiga bani multi sau putini, daca se imbraca provocator sau nu, daca este in pas cu moda sau nu, daca este curva in pat si doamna in societate, daca este blonda sau bruneta… ei bine, astea sunt detalii care variaza de la barbat la barbat in functie de nivelul sau de educatie si de dezvoltare erotico-emotionala.

Succes!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments