Vrei o femeie cu trecutul curat? Ia-ti o gonflabila!

eu68
Link-uri sponsorizate

Gelozia mi se pare cea mai mare otrava pentru cuplu. Iar cea mai stupida forma de gelozie este cea legata de trecutul partenerei.

Nu am sa-i inteleg niciodata pe barbatii care vor ca partenerele lor sa intre in relatie cu CV-ul curat.

Asta este impotenta curata. Cum poti sa pretinzi asa ceva?

Cum iti poti imagina faptul ca femeia aia nu a avut fantezii? Ca femeia aia nu a exprimentat tot felul de laturi ale placerii?

Cum poti crede ca femeia aia a ajuns la 30 de ani (chiar plus) fara sa fi inghitit macar o data sperma? Fara sa fi incercat macar o data sexul anal? Fara sa fi incercat sexul in natura? Sarutul (sau chiar sexul) cu o alta femeie sau, de ce nu, sexul cu doi barbati, sexul cu jucarii etc?

Daca crezi asta, inseamna ca esti naiv rau de tot si chiar meriti sa iti spuna ca esti al treilea si ca, bineinteles, ceilalti doi au fost naspa, iar tu esti zmeul zmeilor (adica prostul satului).

Am cunoscuti multi barbati care se temeau de trecutul femeilor lor. Asta e si motivul pentru care nici macar nu il stiau. Mai naspa e atunci cand tu, in calitate de prieten, afli de la terti despre trecutul anumitor domnisoare.

Atunci nu prea ai ce face, dar asta e o alta discutie. Oricum, cel mai bine e sa nu te bagi, mai ales cand prostul e in limba dupa “maica precista” :))

Multi barbati au probleme de self esteem. Da, multi… doar un barbat care are grave probleme de incredere in sine poate fi gelos pe trecutul partenerei.

Vrei o partenera cu trecutul curat? Ia-ti o gonflabila!

In aia sigur nu si-a bagat nimeni p@#a. Doar o iei la tipla, nu-i asa?

Partea proasta este ca gonflabila nu stie sa-ti spuna te iubesc… Inca!

Oamenii care nu accepta faptul ca celalalt vine in relatie cu tot bagajul de experiente de viata – inclusiv sexuale – mi se par niste oameni inchistati in niste convingeri invechite, niste prizonieri ai propriilor frustrari.

Sunt niste oameni care se auto-castreaza, se tem, nu au incredere in ei si sunt practic tinta pentru amatoarele de minciuni pe canapea.

Oameni buni, incetati cu prostiile, terminati cu judecatile astea ieftine, incetati cu formulari de genul “femeia cu kilometrajul stricat”. Acceptati omul cu trecutul lui cu tot sau luati-va gonflabile. Insa nici alea nu sunt garantate pe viata.

Acelasi lucru este valabil si pentru femeile geloase pe trecutul barbatilor lor. Doamnelor, nu va mai speriati, nu va mai temeti de femeile care au fost inaintea voastra.

Femeile alea i-au transformat in barbatii care sunt acum. Trecutul nu mai poate fi schimbat, drept urmare, ar fi bine sa incepeti sa va bucurati de prezent.

Asta daca vreti sa existe un viitor impreuna…

Link-uri sponsorizate

Comments