Incultura ucide (Video)

neamlegat
Link-uri sponsorizate

“Daaaa… draga, ce sa fac? Stau aicisha la coada!” – asta am auzit in spatele meu in timp ce stateam la coada la Palatul Versailles.

Nu am putut rezista tentatiei si m-am uitat. Am vazut un barbat de vreo 40 de ani, echipat cu pantofi sport Armani, jeansi scumpi, camasa fancy, “plovar” cu anchior, iar pe mana se vedea un ceas ce parea scump.

Concluzia? Prea multe marci, prea putina limba romana.

Acum cateva zile, Marcel Pavel scria pe Facebook (deasupra unei poze in care aparea alaturi de Simona Halep) – “I-i multumesc pentru invitatie si prietenie”. “I-i”?

Concluzia? Prea multa celebritate, prea putina limba romana.

Masacrul a continuat cu un post in care Mihai Gadea ii ruga pe internauti sa dea share. Cum? “Da-ti share”. “Da-ti?” Distinsul domn conduce un post de televiziune.

Concluzia? Prea multa functie, prea putina limba romana.

Cireasa de pe tort a aparut pe descopera.ro intr-un studiu despre coeficientul de inteligenta al europenilor. Sigur, studiul este realizat in 2007, insa cine garanteaza ca IQ-ul a crescut de atunci?

Daca ne uitam cum evolueaza lucrurile in invatamant si media, cred ca IQ-ul romanilor se afla in scadere. Sa nu uitam totusi faptul ca 50% dintre cetateni au buda in curte. Sa nu uitam numarul urias de analfabeti… sa nu uitam ca politicienii se exprima horror, masacrand zilnic limba romana.

Culmea stiti care e? Ca am vazut si un academician care spunea “ghiuveta”, asa ca despre ce vorbim?

Romanii au un IQ mediu de 93, nivelul mediu standard fiind de 100. Suntem sub linie, asa cum ne place :))

Vecinii sunt peste noi, asa ca nu suntem nici pe departe desteptii lumii.

Suntem o tara condusa de clanuri mafiote, de interlopi, de manelisti, de inculti. Si aici nu ma refer doar la strada, ci si la institutii.

Oriunde te duci, limba romana sufera, isi striga chinuita amaraciunea printre dintii stricati ai unor indivizi complet nepregatiti pentru functiile pe care le ocupa.

Eu cred ca Romania are nevoie si de altfel de clanuri. Eu sunt de acord cu Micutzu & co – Romania are nevoie de clanuri ale intelectualilor!!!

De ce? Pentru ca incultura ucide! Incultura ucide evolutia, incultura ucide iubirea, ucide bunul simt, ucide educatia, incultura ucide frumosul.

Este un proces care are nevoie de timp, insa incultura are o calitate extraordinara – nu se grabeste!

Link-uri sponsorizate

Comments