Du-te dracu’!

jared
Link-uri sponsorizate

Aseara am fost la concertul 30 Seconds to Mars. Marturisesc ca sunt un ignorant – am mers aproape in blank.

Nu eram deloc la curent cu repertoriul lor, iar pe Leto il stiam mai degraba ca actor.

Si totusi, stiam ca 30 Seconds to Mars este o trupa pe val.

Show-ul nu mi-a displacut deloc. Formula scenica a lasat insa de dorit. La o trupa care se respecta este un pic spooky sa apari pe scena fara tobosar si fara backing, cand vocile aditionale sunt evidente.

Jared Leto insa isi merita renumele de entertainer. A acoperit foarte bine scena si a stiut perfect sa traga de timp in bucata acustica de show.

Sigur, un om care nu a urcat niciodata pe scena ar spune – “mama ce misto a interactionat cu publicul”. Asa este, a interactionat misto si cu publicul si cu timpul :))

In rest, pot spune ca mi-a placut vocea lui, mi-a placut si momentul cu baloanele, care m-a dus putin cu gandul la gay pride.

Exista insa si puncte in minus. Primul ar fi sirul de refrene cu “ooooo” care m-a calcat pe nervi la un moment dat. Aveam senzatia ca aud aceeasi piesa.

Al doilea minus ii apartine publicului (ma rog, o parte). M-a enervat cumplit fanul care l-a invatat pe Jared Leto “ceva in romaneste”. Ce l-a invatat? “Du-te dracu'”!

Ei bravos, din toata limba asta frumoasa exact astea erau cuvintele reprezentative. Urat! Asta spune cate ceva despre mentalitatea romanilor.

In timp ce Leto spunea ca vrea sa invete ceva in limba romana, o fata din spate a spus – “sugi pula”! O fata! Un fan! Asta l-ar fi invatat ea.

Si atunci stau si ma gandesc – chiar atat de tare ne este rusine de cuvintele frumoase ale limbii romane incat ii invatam pe straini doar cum sa injure?

Asta mi s-a parut un aspect extrem de trist. Oare cand ne vom curata de tot jegul asta mental?

P.S: Nota 10 pentru toti cei care cunosteau versurile pieselor!

Foto Credit: Bestmusic.ro

Link-uri sponsorizate

Comments