Femeia trebuie pusa in rama doar cand moare

eumultumesc
Link-uri sponsorizate

Femeia trebuie pusa in rama doar atunci cand moare! Nu inainte!

Daca o transformi intr-un bibelou, atunci trebuie sa te pregatesti pentru singura “activitate” la-ndemana – sa o stergi de praf.

Femeia nu trebuie tinuta nici in colivie, nici intr-un colt pe post de ficus si nici pe un piedestal pe post de muza. Cu cat o tii mai mult pe post de muza, cu atat exista sanse mai mari ca muza sa-si doreasca sa fie pictata de altcineva.
Femeia trebuie stropita zilnic… si cu sperma si cu iubire. Sperma si iubirea trebuie sa vina mereu impreuna.

Daca o stropesti doar cu sperma… ea va tanji dupa iubire; daca o stropesti doar cu iubire, ochii ei vor cauta cateva jeturi fierbinti de sperma.

Femeia trebuie tinuta deasupra sau dedesubt doar cand faceti amor. Nu si in viata! In viata, daca faci greseala sa o pui deasupra… te pierzi; iar daca o pui dedesubt … o sufoci si o pierzi.

In viata, in relatie, femeia trebuie tinuta LANGA tine, intr-un parteneriat perfect. Da, ai citit bine, ea este partenera si nu sclava, bibelou sau tomberon care trebuie sa-ti inghita tie toate dejectiile. PARTENERA!

Femeia trebuie ajutata sa se dezvolte – e pentru binele tau. Femeia trebuie ascultata – e tot pentru binele tau. Cu cat o asculti mai mult, cu atat elimini intrebarile stupide de genul “ti-a placut?” si reprosurile de orice fel.

Femeia trebuie inteleasa! Da, cine ti-a spus ca femeia nu poate fi inteleasa a fost un idiot. Pai cum poti sa traiesti langa o persoana de neinteles? E imposibil!

Femeia trebuie sa rada. Nimic pe lume nu poate fi mai frumos… O femeie care zambeste este o femeie iubita. Degeaba o stropesti cu sperma, daca ea este incruntata!

Repet, femeia trebuie pusa in rama doar cand moare, nu inainte! Daca o pui in rama cat inca este in viata, macar fa-ti un bine si organizeaza-i si un parastas, ca sa vada si ea cat de mult o iubesti :))

Link-uri sponsorizate

Comments