Nu stiu nimic si sunt fericit pentru asta

eu44
Link-uri sponsorizate

Nu stiu nimic. Si ma bucur. Ma bucur al dracului de tare! Asta nu imi permite luxul de a ma plictisi.

Ce poate fi mai frumos decat invatarea, descoperirea constanta a unor lucruri noi?

Ce poate fi mai frumos decat sa patrunzi zilnic in noi universuri?

Sa va dau un exemplu – ieri am descoperit ca habar nu am sa beau. Sunt lemn. Ieri am fost la Flair Angel la un bar play. Pe Marius Gogoasa il cunoscusem cu cateva luni in urma. Acum insa l-am vazut la treaba.

Timp de 90 de minute, Marius ne-a vorbit despre Martini. Am aflat istoria acestei bautuiri, am aflat ce se afla in spatele acestei bauturi.

Am facut o calatorie excelenta din UK in Statele Unite si chiar pana in Japonia, am ascultat povesti extrem de interesante si am vazut live cum se prepara corect un Martini ca in filmele cu James Bond.

Cu ocazia asta am gustat Skyy 90 – o vodka premium foarte buna.

Aseara am patruns intr-un univers fascinat, pe care voi incerca sa-l prezint pe blog impreuna cu Marius Gogoasa.

Cum puteam sa spun ca stiu sa beau cand habar nu aveam? Era imposibil. E suficient sa intalnesti un om scolit in afara ca sa-ti dai seama ca nu ai nici cea mai vaga idee ce bei.

Cand am plecat de la Flair Angel mi-am dat seama ce univers misto urmeaza sa mi se deschida in urmatoarele luni. Fabuloasa lume a bauturilor!

Ca o concluzie, am retinut doua lucruri spuse de Marius – 1. “la primele doua bauturi vorbim despre simturi; dupa primele doua bauturi totul se rezuma la consum de alcool” si 2. “vreau sa scot paiul din pahar”.

Voi dezvolta ideea asta in lunile ce urmeaza.

Da, nu stiu nimic si sunt fericit pentru asta… pentru ca urmeaza sa descopar lucruri foarte tari.

Cu fiecare carte pe care o citesc devin mai bogat. Cand vad cartile cum ma asteapta cuminti pe raft ma umplu de energie, ma umplu de bucurie… urmeaza sa descopar universuri noi,  gandiri noi, idei noi, abordari noi, trairi noi…

Ce poate fi mai frumos?

Cu fiecare atingere, descopar la iubita mea lucruri noi, reactii noi, alte variante de zambet, alte modalitati de abordare a vietii in doi. Pe zi ce trece invatam impreuna viata de cuplu.

Ce poate fi mai frumos?

Nu stiu nimic si sunt fericit pentru asta!

Oamenii care cred ca stiu tot sunt tristi, sunt oameni morti. Ce mai poti face atunci cand crezi ca te pricepi la toate?

Ce viata plictisitoare trebuie sa fie…

Prefer sa nu stiu nimic si sa invat zilnic lucruri frumoase, decat sa ma mint singur ca stiu ceva.

Da, recunosc, nu stiu nimic… dar tocmai asta ma face fericit!

Link-uri sponsorizate

Comments