Ministerul elegantei… gandurilor (Video)

elegance
Link-uri sponsorizate

Desi unii spun ca sunt abrupt, prea direct, ba chiar misogin, ador femeia. Sunt fanul ei numarul 1.

Daca as adora barbatul, mi-as pune niste intrebari…

Da, stiu, de multe ori provoc dezbateri incinse, de multe ori zgudui anumite seturi de convingeri, uneori ceea ce scriu este greu digerabil de anumite femei… si totusi, sunt fanul lor numarul 1.
Imi place feminitatea, imi place senintatea, imi place gingasia, imi place felul in care rosesc, lumina din ochii femeilor indragostite, stangacia cu care abordeaza uneori anumite probleme, finetea, eleganta… dar mai ales curatenia sufleteasca.

Acum cateva zile am fost la un eveniment al brandului Lia Aram – intitulat The Minister of Elegance – stil vestimentar si atitudine = mesaj puternic. Mi s-a parut interesant.

Cu toate astea, le-as propune ceva in plus – Ministerul Elegantei Gandurilor…

Un psihic asezat, un psihic linistit, un  psihic sanatos poate aduce un plus de lumina stilului feminin.

O igiena corecta a gandurilor transforma femeia intr-o floare fara egal. O igiena corecta a gandurilor genereaza automat o igiena corporala si, de ce nu, o igiena vestimentara – toate sunt legate.

Stilul feminin este vast, este variat, uneori incita, alteori nu… insa atunci cand este dublat de o eleganta a gandurilor, a sufletului, el nu face decat sa transforme femeia intr-o faptura pur si simplu adorabila.

Voi ce credeti?

Va las sa urmariti acest filmulet regizat de Mircea Zanian, un regizor cu care am lucrat un videoclip foarte tare.

Link-uri sponsorizate

Comments