Barbatii vor femei, nu trofee

trophy
Link-uri sponsorizate

N-o sa inteleg niciodata de unde vine mandria femeilor-trofeu? Chiar nu isi dau seama ce se intampla cu ele? Chiar nu realizeaza ca sunt doar niste pastile de Viagra pentru barbatii palmares?

Azi dimineata am vazut o declaratie a unei vedete, care spune ca este un trofeu pentru multi barbati.

Cat de trist! Si jur ca imi place de ea! E o fata chiar okay, doar ca nu inteleg de ce isi accepta statutul de trofeu?
Draga mea, trofee vor doar barbatii care sunt interesati de palmares, performerii de imagine (nu de asternut – nu despre asta e vorba, ci despre imagine, despre valorizare).

Sunt cei care se agata de femei-trofeu pentru a-si creste stima de sine. Ei se valorizeaza cu ajutorul formelor voastre.

Din pacate, femeile-trofeu sunt doar niste obiecte, sunt ca niste bucati de carne in galantar – sunt bunuri de consum si atat. Asta vrei? Sa te mandresti ca esti un parizer?

In cazul femeilor-trofeu nici nu poate fi vorba despre sentimente, ci doar despre folosire!

Femeia-trofeu este atractiva pe termen scurt. Ea este un obiectiv pentru barbatul care are nevoie de palmares.

Dupa prima ejaculare, obiectivul este bifat, iar trofeul ia drumul vitrinei… barbatul indreptandu-se spre urmatorul trofeu.

Sa ne uitam putin la viata sportiva. Ce se intampla cu trofeele? Echipele lupta pentru ele 1 an de zile (sau mai mult), ajung in finala, castiga trofeul, beau sampanie din el, il plimba in fata intregii lumi… dupa care se reintorc la treaba, iar trofeul intra in vitrina clubului.

Femeia-trofeu are acelasi traseu. Barbatul se agita in jurul ei (uneori nici nu are nevoie sa se agite – e suficient sa dea 2 telefoane), joaca finala cu ea, o cucereste cu un jet de sperma… bea sampanie din ea, o arata lumii intregi si o trimite in vitrina (adica in agenda lui de cuceriri).

Dupa prima ejaculare, femeia-trofeu nu mai este interesanta, barbatul-palmares intrand in cursa pentru cucerirea urmatorului trofeu.

Stiti care e partea trista la femeile trofeu? Ca odata cu trecerea anilor, pozitia lor in vitrina barbatilor-palmares se muta tot mai in spate… locurile din fata fiind luate de trofee din ce in ce mai impunatoare. In cazul femeilor-trofeu timpul chiar rupe orice toc!

Drept urmare, draga mea… sper sa renunti la statutul de femeie-trofeu si sper sa intelegi un lucru cat se poate de simplu – barbatii vor femei, nu trofee!

Foto Credit: elitedaily.com

Link-uri sponsorizate

Comments