Elegant nu inseamna mort!

stilfeminin
Link-uri sponsorizate

Nu sunt vreun mare specialist in moda, insa Lucian Mandruta are dreptate – elegant nu inseamna mort!

Nu sunt nici fashion critic, nici designer, nici macar vreun individ dandy. Nu ma duc la cosmetica, am cearcanele cat o tara in curs de dezvoltare si nu pot spune ca am pus vreodata prea mare pret pe haine.

Nu stiu cum, insa intotdeauna am preferat sa ma dezvolt pe mine si apoi sa vad ce fac cu imaginea.
Dupa parerea mea, un om elegant este in primul rand un om care stie sa-si poarte propria piele, un om echilibrat, dezvoltat, flexibil.

Un om care doar pune haine pe el pentru ca asta este trendul, insa afiseaza o postura stramba sau o imagine trista… nu ma poate convinge de nimic.

Acelasi lucru se poate spune si despre femei. La capitolul stil, poti pune 150 de femei imbracate diferit si iti garantez ca se vor gasi 150 de barbati care vor alege diferit.

Eu prefer un stil feminin viu, colorat… sexy! Femeile care pun prea mult negru pe ele ma deprima… nu transmit tocmai un semnal de femei care se simt bine in pielea lor.

O alta zona care nu ma atrage de nicio culoare este cea care o apropie pe femeie de barbat, este acel stil masculinizat, aspru, mult prea sobru… care te duce cu gandul mai degraba la un priveghi, decat la stil.

Ai senzatia ca domnitele respective si-au descoperit latura masculina si isi doresc sa o dezvolte agresiv. Sincer nu ma excita ideea unei femei care vrea sa poarte un strap-on!

Pe 30 mai, brandul Lia Aram va lansa prima editie a proiectului The Minister of Elegance.

liaaram

Initiatorii acestui proiect vor sa scoata in evidenta importanta stilului vestimentar personal in completarea atitudinii.

Pentru acest proiect au fost selectate 30 de femei din diferite domenii: moda, film, teatru, muzica, fotografie, teatru etc…

In cadrul evenimentului va fi lansat si un videoclip marca “The Minister of Elegance”, regia fiind semnata de Mircea Zanian.

Eu am fost si am asistat la shooting. Am vazut mai multe stiluri feminine. Unele mi-au placut, altele … nu!

Dar tocmai asta da frumusete stilului vestimentar feminin – diversitatea … atat vestimentara, cat si atitudinala.

Pe 30 voi fi la eveniment si va voi tine la curent cu ce se intampla!

Link-uri sponsorizate

Comments