Romania lipsita de Dumnezeu

jwe
Link-uri sponsorizate
Atunci cand a facut omul, Dumnezeu nu a privit in perspectiva. A fost neatent! Iar cand au aparut romanii, el a primit acolo, in ceruri, o depesa pe care scria – “Surpriza! Ti-ai luat teapa!”

Romanii nu sunt fauriti dupa chipul si asemanarea Creatorului. Este imposibil!

Intr-o tara condusa de niste comunisti care se cred democrati sau liberali, intr-o tara in care premierul este plagiator, Parlamentul este plin de agramati parveniti, medicii profita de moartea pacientilor si fac averi, tatele se pun pe banii statului, judecatorii iau spaga haine si mancare ca ultimii oameni… intr-o tara in care popii sunt sefi de retele mafiote, intr-o tara in care cine isi permite sa scrie despre bine, frumos sau iubire este infierat si atacat cu pietre… nu are cum sa existe Dumnezeu. Este imposibil!

Unde exista atata ura, nu are loc Dumnezeu!

Degeaba ne dam credinciosi, degeaba ne credem miezul credintei planetare. NU SUNTEM! Suntem niste fiare lipsite de credinta si de suflet. Ne sfasiem unii pe ceilalti sperand la “mai bine”.

Zilele trecute am vazut un site care cica este religios – care este numele lui? Razboiintrucuvant!

Razboi! Excelent – adica anihilare, distrugere… moarte. Toate… sub semnul credintei.

Va mai mira? Pe mine nu!

Romania este tara in care oamenii care urasc ii invata pe ceilalti ce inseamna credinta adevarata, pe principiul – “iti ordon sa crezi ca mine”.

In Romania homofoba si intoleranta, daca vorbesti despre iubire, toleranta si acceptare esti fie poponar, fie fatalau, fie ai p**a mica! Esti un trist!

Cum iti permiti sa vorbesti despre asemenea “blah blah-uri”? Nu ai voie! Este interzis. In Romania ai voie sa faci ceva doar daca musti din ceilalti. Altfel, nu merge. Cu cat musti mai tare, cu atat esti mai bun, mai apreciat, mai competitiv.

In Romania nu merge cu iubirea! Nu e loc, asa cum nu e loc nici de Dumnezeu.

Chiar ieri citeam un post al Nataliei Popa. Mi-a placut asta – “Ba oameni buni, repet intrebarea care ma bantuie pana si pe mine cand ma mai trezesc ocupandu-ma de treaba altuia… chiar ne-am terminat cu totii treaba cu noi insine, de’ suntem asa de priceputi la etichetat, blamat, anulat, chiar ne mai mintim cu impresia ca individual, detinem adevarul absolut? That’s funny… and sad, in acelasi timp”.

Are dreptate. De multe ori nici eu nu inteleg de ce sar unii de cur cand vad nu stiu ce texte scrise de Radu F sau de Tony Poptamas. Am vazut adevarate campanii impotriva acestor oameni, mari revarsari de laturi indreptate spre ei.

Si m-am gandit – “cred ca cel care ar trebui sa fie deranjat sunt eu. Dar oare de ce nu sunt”?

Pai nu sunt deranjat in primul rand pentru ca eu nu concurez cu nimeni. Am explicat de zeci de ori de ce am pornit aceasta aventura cu blogul, deci nu mai are sens sa ma repet.

Sincer, nu ma intereseaza daca acesti oameni au un trafic urias sau nu. Bravo lor. Inseamna ca publicul rezoneaza cu ei, asa cum exista alti oameni care rezoneaza cu mine, altii care rezoneaza cu Zoso, altii care rezoneaza cu Piticu sau mai stiu eu cine.

Fiecare are locul lui, publicul lui… zona lui de interes.

Ce e deranjant in asta? Nimic!

Singurul lucru deranjat in toata ecuatia asta este sufletul celor care se simt deranjati de subiectele despre iubire, sex, relatii, valori, educatie, credinta etc.

Acolo este marea lor problema. Iar acolo unde sufletul este macinat de ura, nu intra nici lumina si, deci, nici Dumnezeu.

Din pacate, traim intr-o tara plina de suflete macinate de ura. Din fericite, exista si oaze de frumusete, oaze care se maresc pe zi ce trece, semn ca exista si romani care rezoneaza cu binele.

Sincer, prefer de zece ori sa citesc ce scrie Radu F sau Tonypop sau Otrava decat sa vad eterna ura revarsata gratuit… fara pic de ratiune!

Cui nu-i convine, sa-si dea unfriend!

Link-uri sponsorizate

Comments