Barbatul adevarat nu vrea o femeie cu care sa se culce

eu25
Link-uri sponsorizate

‘Barbatul adevarat nu vrea o femeie cu care sa se culce! El vrea o femeie langa care sa se trezeasca!’

Am vazut mai devreme o poza cu acest mesaj si mi se pare interesanta diferenta de nuanta.

Orice barbat poate sa-si doreasca o femeie cu care sa se culce, cu care sa faca sex.
Sunt sigur ca daca iesi seara in club, poti repera lejer vreo 10-15 femei cu care ai putea sa te culci.

Sexul nu mai reprezinta o problema in ziua de azi daca ai un minim de prestanta. Femei dornice de o tavaleala cu tras de par gasesti pe toate drumurile.

Diferenta dintre femeia cu care vrei sa te culci si cea langa care vrei sa te trezesti este insa uriasa.

Pe cea cu care vrei sa te culci nu o pretuiesti. Cu ea doar faci sex – un schimb de instincte, un schimb de pulsiuni si cam atat… o chestiune ce poate fi o experienta win to win.

Femeia langa care vrei sa te trezesti inseamna mai mult de atat. Ea trece granita instinctului si urca spre intim si, de ce nu, spre spiritual. Femeia langa care vrei sa te trezesti provoaca angajamentul in barbat.

Un barbat care vrea sa doarma langa o femeie, lasa frau liber intimitatii, se dezbraca de armuri, vrea mai mult, ii arata ca vrea sa mearga mai departe, ca nu vrea sa se rezume la un singur coit.

Aici ma duc cu gandul la Milan Kundera, care scrie asa in cartea “Insuportabila usuratate a fiintei” – “sa faci dragoste cu o femeie si sa dormi cu ea in acelasi pat – iata doua pasiuni nu numai diferite, ci aproape contradictorii.

Dragostea nu se manifesta prin dorinta de a face dragoste, asta se aplica la un numar nesfarsit de femei, ci prin dorinta somnului in doi, dorinta care se refera la o singura femeie”.

Sigur, nu orice noapte dormita alaturi de o femeie garanteaza o relatie ulterioara.

De-a lungul timpului, mi s-a intamplat sa dorm de cateva ori alaturi de femei cu care nu am avut relatii dupa consumarea noptilor respective.

Trebuie sa spun insa ca au fost nopti reci, seci!

Cu toate acestea, cred ca barbatii (nu toti) stiu sa-si dea seama care este femeia langa care vor sa se trezeasca. Este un lucru greu de explicat tocmai pentru ca implica o intreaga “conspiratie” a simturilor, o adevarata avalansa de informatii care pun la cale superbul moment al somnului in doi.

Sigur, conteaza si sexul dinainte de somn, insa atingerile trupurilor pe parcursul noptii, mainile care se cauta si se gasesc in somn, luarile in brate, mangaierile… respiratiile si apoi ochii semi-deschisi si zambetul de “buna-dimineata” sunt elementele care fac diferenta dintre femeia cu care vrei sa te culci si cea langa care vrei sa te trezesti.

Viata chiar este frumoasa atunci cand soarele de dimineata se oglindeste in zambetul ei.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments