Coming soon – Triunghiul dragostei si al mortii (Video)

viggo
Link-uri sponsorizate

Incepand de azi inaugurez o noua zona pe blog – ‘coming soon’. Este vorba despre filme ce urmeaza sa intre in salile de cinema.

Ciudata sarcina! Cum sa recomanzi un film pe care nu l-ai vazut?

Uite asa bine, cu ajutorul celor de la Hollywood Multiplex Operantions.


Sigur, vor exista si niste concursuri cu bilete la film insa pana atunci sa va prezint prima pelicula.

Este vorba despre The Two Faces of January – in traducere autohtona ‘Triunghiul dragostei si al mortii’ – un film ce urmeaza sa intre in salile de cinema pe 30 mai.

Este un thriller romantic ce-i are in distributie pe Viggo Mortensen (jur ca e nemuritor omul asta), Kirsten Dunst si Oscar Isaac, regiza fiind semnata de Hossein Amini.

Filmul are la baza romanul scris de Patricia Highsmith.

Povestea arata cam asa –

‘1962. Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland si atragatoarea lui sotie, Colette, se afla in vacanta in Atena, Grecia.

In timp ce se plimba printre ruinele celebrei Acropole, cei doi il cunosc pe Rydal, un tanar american, vorbitor de limba greaca, care isi petrece timpul lucrand ca ghid turistic si imbrobodind turistele incantatoare. Atras de frumusetea lui Colette si impresionat de bunastarea si rafinamentul degajate de Chester, Rydal accepta imediat invitatia acestora la cina.

twofaces

Desi in aparenta relaxat si sofisticat, Chester ascunde secrete intunecate. Atunci cand Rydal ii viziteaza la hotelul luxos in care stau, Chester il preseaza pe acesta sa-l ajute la transportarea unui individ in stare de inconstienta care l-ar fi atacat.

In vria momentului, Rydal accepta, lucru pe care il va regreta din plin mai tarziu, cand evenimentele iau o intorsatura teribila, iar el va fi in imposibilitatea de a mai iesi basma curata din aceasta incurcatura. In plus, flirtul care are loc între Rydal si vulnerabila Colette duce la crize de gelozie si paranoia din partea lui Chester, mai mult chiar, la o periculoasa lupta de orgolii si nu numai, intre cei doi.

Calatoria ii poarta pe cei trei din Grecia, in Turcia, la Istanbul si la un final dramatic pe aleile ascune ale Marelui Bazar’.

Link-uri sponsorizate

Comments