De ce sa fugi de femeia care vrea totul sau nimic?

eu989
Link-uri sponsorizate

Exista o categorie de femei care traiesc pe ideea – ‘totul sau nimic’. In mod evident, ele s-au nascut cu nimic si cineva le-a bagat in cap faptul ca merita totul.

Dar s-ar fi nascut in familii bogate, deci ar fi avut cam totul, nici macar nu si-ar fi pus problema de ‘totul sau nimic’. Cum sa-ti doresti ceva ce ai deja?

Asadar vorbim despre femei care se nasc undeva in zona modestului si aspira la stratosfera sociala. Eu fug de genul asta de femei. De ce? Pentru ca viata alaturi de ele este imposibila.

O femeie care stie ce inseamna ‘nimic’, insa habar nu are ce inseamna ‘tot’ iti va face viata un cosmar. Te va compara cu toti barbatii din targ, te va umili in ultimul hal… Niciodata nu vei reusi sa te ridici la nivelul cerintelor ei.

Vei deveni salahorul unei o cauze pierdute. Ea este sufletul, miezul, intreg Universul, iar tu esti doar un sclav menit sa-i sufle in panze.

Cum sa misti barca atunci cand ai panze, dar nu ai vant? E imposibil… Asa si cu femeia care vrea totul sau nimic. Este cel mai mare cosmar la care te poti inhama.

Stie cineva clipul ala al lui Billy Idol cu sicriul si cuiele? Exact asta iti face genul asta de femeie – ti le bate sistematic in sicriul sufletului, te reduce la 0, te distruge cu convingere.

Niciodata nu vei reusi sa ajungi la nivelul ei… pentru ca ea niciodata nu va afla ce inseamna ‘totul’… dar il va cere.

De aia fug de femeia de acest gen. Ea nu isi poate regla self esteemul decat prin aceasta pretiozitate falsa.

Femeia care vrea ‘totul sau nimic’ este femeia care nu va obtine niciodata totul, dar care va avea grija sa te lase fara nimic.

Foto Credit: bcgfdfshggd.deviantart.com

Link-uri sponsorizate

Comments