De ce cate intalniri are nevoie o femeie inainte sa faca sex?

love
Link-uri sponsorizate

Daca m-ar intreba cineva pe strada chestia asta … mi-ar fi aproape imposibil sa ofer un raspuns rapid.

Situatiile sunt atat de diferite, incat nu poti sa spui ca femeile fac sex dupa un anumit numar de intalniri. La viata mea am cunoscut o gramada de situatii – au fost femei pe care le-am cunoscut direct in pat, altele care au ‘cedat’ dupa doua intaliri, unele dupa o luna etc…

Este aproape imposibil sa generalizezi. De ce? Pentru ca emotiile nu au reguli!


Atunci cand simti… simti! Nu exista – ‘mai stau putin’ sau ‘nu e momentul potrivit’.

Si totusi, un nou studiu realizat de un site britanic de dating a scos la iveala niste rezultate cel putin haioase.

Potrivit rezultatelor acestui studiu, femeile singure au nevoie de 5 intalniri inainte sa faca sex cu un posibil partener.

Pe parcursul celor 5 intalniri, ele bifeaza o serie de 10 intrebari importante, cum ar fi: este de incedere? ne potrivim? poate sa ma faca sa rad? ma va cauta dupa ce vom face sex? este un gentleman? o sa-i placa trupul meu? ma simt confortabil cu el? etc… Intrebari care scot la iveala temeri crancene daca ma intrebati pe mine.

Ei bine, dragii mei domni, ia sa vedeti ce asteapta o femeie de la voi inainte sa faca sex…

Lista arata cam asa: doua cadouri (semne de afectiune), 5 mesaje in social media, 12 sms-uri, 5 conversatii telefonice, 3 filme pe DVD urmarite impreuna (grija mare la erectii :)), 7 saruturi pasionale (grija mare la erectii :)), 5 discutii la sentiment, patru iesiri la masa si un buchet de flori.

Dupa ce vezi lista asta, parca le pretuiesti mai mult pe romance, nu credeti? Romancele au initiativa, stiu ce vor, iar daca exista chimie… nu mai tin cont nici de DVD-uri, nici de mese la restaurant, nici de sms-uri sau mesaje pe Facebook. Fac sex si basta! E timp de filme si discutii si dupa…

Femeile care isi propun astfel de liste rateaza complet viata, au mari sanse sa devina crescatoare profesioniste de pisici, triste cu acte in regula… ne-satisfacute cu experienta (ca sa nu spun nefutute).

In concluzie – de cate intalniri are nevoie o femeie inainte sa faca sex? De cate are chef – totul e ca si barbatul sa aiba chef sa i le ofere.

Link-uri sponsorizate

Comments