Eu sunt oglinda!

eu90
Link-uri sponsorizate

Eu sunt tiganul care-si permite sa puna intrebari, drogatul care nu se drogheaza, betivul care nu se imbata, misoginul care jigneste femeile, feministul care le mangaie… sunt doar un OM!

Eu sunt gay-ul care este heterosexual si heterosexualul care nu este homofob, sunt parsivul care scrie cuvinte siropoase ca sa agate multe femei si iubitorul care face terapie prin scris, neavand nevoie de mai mult de o femeie… sunt doar un OM! Eu sunt CIUDATUL!


Sunt nici mai bun, nici mai rau; nici mai frumos, nici mai urat; nici mai destept, nici mai prost… nici mai educat, nici mai badaran… sunt doar un OM! Ca oricare ALTUL!

Sunt porcul care vrea sa le futa si gentlemanul care le ofera haina sa atunci cand dardaie de frig, iubitorul care le tine in brate si le complimenteaza si criticul care incearca sa le vindece de cliseita cronica… sunt doar un OM!

Sunt ipocritul care-si tradeaza genul, pescarul care nu mananca peste, psihologul fara diploma, barbatul care-si poate tine in frau instinctele, cel care-i enerveaza pe semenii sai – sunt tradatorul de gen – , sunt cel care a gustat intunericul si acum urca spre lumina, ateul care nu crede in Dumnezeu si credinciosul care este prieten cu Dumnezeu; sunt pacatosul care nu crede in pacate si scriitorul care nu crede in religie, sunt omul care isi pune intrebari, frustratul fara frustrari, jegul care emite pareri fara sa fie credibil… sunt doar un OM! Sunt incomodul!

Eu sunt mondenul care nu a fost niciodata monden, jurnalistul care nu a fost niciodata jurnalist, scriitorul care nu a fost niciodata scriitor, criticul care nu a fost niciodata critic, rapperul care nu a fost niciodata rapper, alunecosul care nu aluneca… sunt doar un OM! Enervantul!

Sunt cel pe care barbatii il trimit la curve atunci cand nu il fac gay, iubitorul care are fata de dur, barbatul care poate sa-ti dea un cap in gura fara avertismente, dar poate sa-ti si plonjeze in suflet; sunt cel care scrie despre iubire, desi cearcanele il recomanda mai degraba pentru un consum crancen de stupefiante… sunt cel care asterne pe net ganduri stupefiante si provoaca reactii agresive… sunt doar un OM! Ma doare-n …

Sunt individul care iubeste, doreste, plange, refuza, injura, vorbeste frumos, citeste, se dezvolta, isi baga pula, isi scoate pula, are chef de joaca, vrea sa iubeasca doar una, cunoaste, se dezbraca de armuri, adora nuditatea gandurilor… sunt doar un OM! Si simt!

Sunt javra hulita de javre, tiganul pe care l-ar ucide arienii, poponarul pe care l-ar ucide poponarii reprimati, pacatosul pe care l-ar arde pe rug credinciosii fanatici, iubitorul pe care l-ar lua cu pietre nesigurii, cel care poate ajunge acolo unde multi nu vor putea ajunge vreodata… si nu oricum, ci plonjand… in sufletul lor! Sunt doar un OM! Eu sunt oglinda!

Link-uri sponsorizate

Comments