Nu mai mimati orgasmul! Ne prindem!

eunou2
Link-uri sponsorizate

Nu inteleg de ce unele femei au senzatia ca barbatii sunt niste prosti care atunci cand fac sex nu simt nimic?

Dragile mele, daca aveti chef sa jucati teatru, incercati sa faceti o scoala de profil.

Ati auzit vreodata vorba asta – ‘honesty is the best policy’?


Si? Credeti ca in dormitor nu e valabila?

Eu cred ca este. Mai ales in dormitor. Degeaba mimati – noi ne prindem oricum.

Chiar aveti senzatia ca suntem atat de prosti?

Cata naivitate!

Veste proasta! Acum este oficial – barbatii se prind! Nu este o inventie, ci un fapt studiat.

Barbatii sunt capabili sa-si dea seama daca partenerele lor sunt satisfacute sau nu din punct de vedere sexual… indiferent de natura relatiei.

In aceste conditii – NU ARE SENS SA INCERCATI SA MIMATI PLACEREA!

Cu cat mimati mai mult, cu atat alimentati mai mult ideea ca barbatii sunt amorezi mai buni decat sunt de fapt. VOI alimentati aceasta idee, nu ei. Pe cine ajuta? Pe nimeni.

Noul studiu a fost efectuat pe un esantion de 84 de cupluri. Fiecare persoana a completat doua chestionare – unul despre propria satisfactie sexuala si unul despre placerea partenerilor.

“Atat barbatii, cat si femeile au reusit sa descrie perfect starile partenerilor vis-a-vis de satisfactia sexuala.

In ciuda acestui fapt, au existat barbati care si-au subestimat performantele in pat” – a declarat autoarea studiului.

Potrivit studiului canadian, publicat in Archives of Sexual Behaviour, comunicarea si abilitatile de citire a emotiilor ne ajuta sa ne intelegem corect partenerii.

COMUNICAREA! Nu cumva aici este de fapt problema? Nu cumva o comunicare defectuoasa genereaza si aceste minciuni din pat?

De ce sa minti? De ce sa mimezi? De ce sa faci asta cand poti sa comunici exact ceea ce vrei? O buna comunicare poate imbunatati semnificativ nivelul de satisfactie sexuala in cuplu. O proasta comunicare duce aproape de fiecare data la minciuna si la dezastru.

Asa ca doamnelor, in loc sa mimati… incercati sa comunicati cu partenerul. Pacaleala nu are cum sa faca bine in cuplu. Iar daca aveti senzatia ca el nu isi da seama… va inselati amarnic.

Eu le mulțumesc tuturor celor care au comandat și au citit cartea, iar celor care vor să guste un shot de vitamină V pentru cupluri, le spun că o pot face telefonic, la numerele: 0751492686 si 0314382822 sau online, de AICI.

Link-uri sponsorizate

Comments