De ce nu exista femei usoare?

girl
Link-uri sponsorizate

‘Onoarea unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati’ – excelenta vorba.

Daca barbatii ar iesi la poarta, ca babele de la tara, multe femei ar deveni rapid… usoare!

Femeie usoara! Hm, ce concept barbar, ce concept medieval. Ce prostie!


Din punctul meu de vedere, nu exista femei usoare! In viziunea mea – exista femei care-si acopera vaginul si constiinta cu rusine – o rusine impusa social, femei care refuza sa faca acest lucru, preferand sa-si exploreze sexualitatea (aici cred ca apar femeile usoare) si o plaja de femei situata undeva la mijloc – limitele fiind aproape imposibil de stabilit.

De multa vreme m-am tot intrebat oare ce inseamna femeie usoara? Si am tot cautat si am tot citit si, in cele din urma, mi-am dat seama, ca acest gen de femeie de fapt nu exista.

La un moment dat am gasit un soi de descriere care suna cam asa – femeie slaba la refuz, poama/podoaba care face sex fara niciun scrupul cu oricine si nu primeste bani pentru asta. 

Analizand putin aceasta ‘descriere’ avem de-a face cu o nimfomana – doar nimfomanele fac sex cu absolut oricine. Nimfomanele si prostituatele. Or, din cate inteleg, femeia usoara nu e nici nimfomana si nici prostituata.

Si atunci? Ce este o femeie usoara?

Daca ma intrebati pe mine – si stiu ca o sa-mi sara multi in cap – este o femeie libera!

Libera de rusine si de prejudecati, o femeie care a ales sa-si exploreze propria sexualitate asumat, stiind ca vor exista sanse sa fie trimisa in tabara ‘femeilor usoare’.

Desi inca mai exista barbati care cred ca femeile nu ar trebui sa aiba o prea mare libertate de miscare, sunt absolut sigur ca femeile isi doresc sa-si gestioneze singure viata sexuala, fara sa fie etichetate sau condamnate pentru asta si mai ales – un lucru extrem de important – fara sa se ascunda!

Sunt curios cum ar reactiona barbatii conservatori daca ar afla adevarul despre partenerele lor – si anume cati barbati le-au vizitat vaile umede?

Da, femeile au fost obligate sa se poarte ca niste infractoare. Au fost obligate sa minta, sa fie ascunse, sa se rusineze de un lucru absolut firesc.

Iar pentru asta putem da vina pe societatea dilie care nu a avut niciodata o problema cu palmaresul masculin, dar care a stiut sa acopere vaginul femeilor cu o pelicula extrem de groasa de rusine.

Cata nedreptate, cata lipsa de logica, ce frica penibila. De ce sa te temi de o femeie care-si cunoaste sexualitatea? De ce sa o consideri usoara?

O femeie care-si cunoaste sexualitatea este o sarbatoare! Altfel cum ar putea sa-ti spuna ce-si doreste in pat? Altfel cum ar putea fi altfel decat frigida?

Cum ar putea sa-si satisfaca tie, domnule, poftele trupesti? Prin rusine?

Ma indoiesc!

Femeia, ca si barbatul, este libera sa-si exploreze propriile placeri – drumul fiind presarat in mod cert si de greseli. Este probabil pentru prima oara cand poate sa faca acest lucru cu capul sus… fara sa se mai foloseasca de trucuri.

Or tocmai aceasta libertate proaspat dobandita (de vreo 40 de ani incoace) cred ca ii sperie pe unii barbati, dar si pe acele femei care prefera rusinea asternuta pe propria constiinta.

Eu am cunoscut destule femei la viata mea si nu tin minte sa ma fi interesat numarul partenerilor care au fost inaintea mea.

Si totusi, este foarte interesanta gandirea masculina – pe de-o parte vor performante in pat, insa pe de alta parte arunca stampile oribile pe fruntile femeilor care incearca sa atinga acele performante pe care barbatii si le doresc. Pai? Ne hotaram si noi putin?

Rusinea asternuta peste mintea si vaginul femeilor a facut foarte mult rau – aceasta rusine sta la baza minciunilor, sta la baza frustrarilor, sta la baza amantlacurilor… Minciuna sugruma normalitatea, comunicarea… rusinea genereaza ‘secretele’, secreta otrava care topeste multe cupluri.

Aceasta rusine trebuie sa inceteze. Asa cum ideea de femeie usoara trebuie sa dispara din mentalul general. Femeia a fost victima destul!

De ce sa nu o lasam sa se bucure de propriul trup? De ce sa nu ne bucuram alaturi de ea de acest drum al placerii? De ce trebuie sa-i punem oprelisti? De ce trebuie sa-i impunem reguli?

Sexul este o munca de echipa, este un joc frumos, nicidecum un razboi.

Doamnelor, nu mai tineti cont de reguli, de o moralitate discutabila, de etichete si bucurati-va de libertatea de a alege ce sa faceti cu propria sexualitate. Misogini vor exista intotdeauna…

Foto Credit: graffitibleu27.blogspot.ro

Link-uri sponsorizate

Comments