Cum ar arata viata fara iubire?

eu 60
Link-uri sponsorizate

Aseara am fost la spectacolul ‘Sunt un orb’ al maestrului Horatiu Malaele. La final, domnia sa ne-a invitat sa iubim – ‘iubirea este singurul lucru pentru care merita sa traim’.

M-a pus pe ganduri vorba asta. Sigur, nu se referea la latura romantica a iubirii, la iubirea dintre barbat si femeie, ci la iubire in general – iubirea fata de parinti, copii, prieteni, oameni, animale etc…

Oare cum ar arata lumea asta fara iubire?

In drum spre casa am realizat ca de-a lungul anilor m-am dezis de mai multe ori de iubire. Primul pas a fost atunci cand m-am indepartat de mine. Atunci a fost prima data cand am negat iubirea – iubirea de sine.

Atunci cand incetezi sa te iubesti, te transformi intr-un monstru biped, intr-un sinucigas… te ucizi cu buna stiinta si, culmea, sinuciderea este confortabila… are gust bun! Atunci cand trimiti iubirea in exil, cand ii blochezi accesul catre sufletul tau, locul ei este luat automat de ura.

Iar cand ajungi sa te urasti, in tine incep marile conflicte, conflicte pe care nu prea ai cum sa le castigi. Asa apar purtarile extreme – bei pana te faci pilaf, fumezi mult, te droghezi, iti pierzi cu buna stiinta setul de valori, ii condamni pe toti… cumva te transformi intr-un terorist al sentimentelor.

Vestea buna este ca iubirea se tine dupa tine – NU POTI SCAPA DE EA!

Iubirea are un mecanism extrem de inteligent care iti arata ca nu poti sa traiesti fara ea, insa te lasa pe tine sa-ti dai seama de acest lucru.

Atunci cand refuzi sa te mai iubesti, refuzi orice forma de iubire – practic nu mai ai ce sa oferi. Cum poti sa oferi ceva ce tu nu ai? Este imposibil!

ATUNCI CAND NU TE IUBESTI PE TINE, NU AI CUM SA-I IUBESTI PE ALTII – PARINTI, PRIETENI, FEMEI ETC…

Al doilea pas a fost unul cu repetitie – mi s-a intamplat dupa fiecare dezamagire in dragoste. De fiecare data am spus – ‘gata cu iubirea, ma pis, pot sa ma descurc si fara ea, sa facem sex!’

Si am facut si nu m-a ajutat la nimic… Cu cat faceam mai mult sex, cu cat numarul femeilor crestea, cu atat mai mult simteam nevoia sa ma opresc la una singura, la acea femeie langa care sa am parte de ceea ce-mi doresc.

De fiecare data cand am refuzat-o, iubirea a avut rabdare si a revenit atunci cand a simtit ca sunt bine, ca mi-am revenit.

Oricat ar incerca unii s-o spuna, mie – din experienta personala – imi este clar – NU AI CUM SA FUGI LA NESFARSIT DE IUBIRE!

Iar maestrul Malaele are dreptate – Iubirea chiar este singurul lucru pentru care merita sa traiesti.

Oricat de mult ai incerca sa o refuzi, ea va fi mereu acolo, asteptand cu calm sa o chemi. Oamenii te parasesc mereu – cred ca sunteti de acord cu asta – insa iubirea nu te va parasi niciodata! Ea va avea grija sa-ti aduca mereu experiente de viata extraordinare. Asta este si motivul pentru care iubirea nu are varsta.

Cum ar arata viata fara iubire? Ca o capitala culturala dupa bombardament!

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments