De ce laba trebuie sa fie trista?

eu ras
Link-uri sponsorizate

Nu am inteles niciodata de ce laba trebuie sa fie trista? Cine o fi scos vorba asta tampita?

Sigur, o laba e o laba si nu poate fi comparata cu un futai, insa trista? De ce trista?

De unde pana unde prostia asta?


Asta inseamna ca laba este o practica a oamenilor tristi, semi-deprimati, suferinzi. Gresit! Atunci cand suferi nu cred ca te gandesti – ‘mama ce as face o laba’! Cand suferi… suferi.

Bineinteles ca laba te destreseaza, te scapa de energiile acumulate, te detensioneaza… dar de ce sa nu fie vesela? Doar, vorba lui Woody Allen – ‘este sex cu un om iubit’!

Eu cred ca laba este trista doar in cazul oamenilor care nu se iubesc pe ei insisi.

La o persoana care se iubeste, la o persoana echilibrata, laba este doar o forma de fun, o forma de divertisment in perioadele in care nu exista un vagin prin preajma.

Iar in cazurile alea, laba este cat se poate de vesela! Omul ala se gandeste la lucruri misto, isi imagineaza o partida misto la care a fost partas sau un scenariu pe care si l-ar dori indeplinit in viitor. Nici urma de tristete. Cum ar fi sa-ti faci o laba cu gandul la un parastas? Nu merge!

In plus, la ejaculare se activeaza hormonii fericirii, deci de unde laba trista?

Asa cum fericirea se gaseste in lucruri simple, de ce nu s-ar gasi si in laba? Ce e rau in asta? Doar o fac toti barbatii… Sigur, atunci cand ai o relatie stabila si o viata sexuala activa, laba trece pe planul secund… dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie trista.

Lasati oamenii sa se bucure de laba daca doresc, nu asterneti tristetea si peste singura activitate placuta a unora :)) Este alegerea lor!

Link-uri sponsorizate

Comments