Femeia il face pe barbat!

eu77
Link-uri sponsorizate

Femeia il face pe barbat! O vorba care suporta o gramada de interpretari.

Un barbat care nu suporta critici la adresa barbatiei lui va urla – Feminism! S-a dus dracu lumea asta. Pamantul a luat-o razna… femeia nu-si mai cunoaste locul etc.

In ultima vreme am tot vazut astfel de reactii.

In calitate de barbat echilibrat, care se simte excelent si singur si intr-o relatie, vorba asta mi se pare o adevarata provocare.

Femeia il face pe barbat – hm, interesant. Acel cuvant face naste marile confuzii si marile tensiuni.

Ia sa vedem cum ar putea fi intoarsa vorba asta?

1. Femeia il defineste pe barbat!
Pe principiul – fara ea viata e pustiu. Hm, e de discutat aici. Atunci cand spui ca femeia il defineste pe barbat, ea se transforma intr-o zeita, iar el intr-un omulet din lut, ce poate fi modelat dupa bunul plac al zeitei.

Sincer, nu sunt de acord cu aceasta varianta de lucru. Mai ales ca foarte multe femei chiar cred ca e okay sa-l schimbe pe barbatul lor. Nu este! Femeia care incearca sa-si schimbe barbatul este toxica!

Lacrimogenii care urla toata ziua pe net ca fara muzele lor nu ar fi ajuns unde au ajuns (am senzatia ca se cred mult mai importanti decat sunt), ar putea sa-mi sara in cap. Eu le voi spune doar atat – mai vorbim la urmatorul divort! Da, stiu, sunt cinic… dar nu cred in muze.

Nici in celebra scrisoare a lui Brad Pitt nu cred. Femeia nu este fauritoarea barbatului, ea este completarea lui, co-echipiera lui, prietena, iubita, confidenta lui, partenera lui si la bine si la rau.

Locul ei nu este pe un piedestal, ci langa barbat, in acea constructie senzationala care se numeste cuplu – o constructie senzationala care functioneaza cu o traire superioara – iubirea.

2. Femeia il pacalese pe barbat
Asta este interpretarea in slang a vorbei – femeia il fac pe barbat. Femeia il face pe barbat sau il pacaleste. Este ca un soi de vaduva neagra care isi ucide prada.

Este acea faptura perversa care isi ademeneste prada cu cele mai fine tactici de cucerire, care il zapaceste, il face sa-si piarda capul dupa ea, dupa care ii da lovitura de gratie.

Genul asta de femeie este toxic si obligatoriu de evitat, daca vrei sa ramai cu nervii in limite normale.

3. Femeia din barbat
Mai este o latura interesanta – femeia din interiorul barbatului. Adica latura lui feminina! O latura pe care din ce in ce mai multi barbati o descopera, si-o cultiva si ajung astfel sa inteleaga mai usor functionarea femeilor.

Este o latura noua, o latura care contrazice toate functiunile de pana acum ale barbatului. Acel chinuitor – be a man –  incepe sa se schimbe, iar barbatul devine din ce in ce mai interesat de latura spirituala, de sentimente, de simtire.

Barbatul traditional se sperie, se teme de noul barbat si aici intervine cumva un conflict masculin. Va fi foarte interesant de vazut cum se va dezvolta acest nou barbat.
Iata 3 zone de discutie pentru vorba – femeia il face pe barbat. Mai este si a patra, adica femeia in rolul de mama, o zona ce nu are nevoie de prea multe discutii, desi educatia este extrem de importanta.

In concluzie, vorba asta poate fi adevarata sau nu in functie de unghiul din care privesti problema.

Link-uri sponsorizate

Comments