Alta mama nu mai face

incapatanare
Link-uri sponsorizate

‘Alta mama nu mai face’ – o vorba care ma scoate din sarite de fiecare data cand o aud. O vorba care denota incapatanare, lene si, de ce nu, prostie.

Atunci cand cineva iti arunca vorba asta, de fapt iti spune ‘take it or leave it’ sau si mai misto – ‘cine ma place, ma place asa cum sunt’.

Daca iei persoana cu pricina la bani marunti, vei vedea ca habar nu are cum e de fapt.

Asa si cu vorba asta – ‘alta mama nu mai face’. Au fost cazuri in care nu m-am putut abtine si am replicat sec – ‘slava Domnului, cred ca nici ea nu si-ar dori doua proaste in casa’.

In alte cazuri, persoana care scotea pe gura vorba asta, se transforma automat intr-o fetita cu suzeta in gura, suparata ca cineva atenteaza la papusa ei.

Nu am sa inteleg niciodata incapatanarea si lenea – si aici ma refer si la femei si la barbati. Mi s-a intamplat de multe ori sa intreb – si cum esti de fapt?

Care a fost prima reactie? Un ranjet cat mai parsiv si apoi o enumerare de clisee, de asa-zise calitati care dau bine in lume.

In realitate, majoritatea persoanelor care scot pe gura aceste ineptii sunt persoane care trag cu dintii de niste convingeri rigide, inguste, persoane care nu se cunosc deloc.

De ceva timp incoace, de fiecare data cand o femeie imi spune – ‘Alta mama nu mai face’ – ii spun la fel de sec – ‘Nici nu trebuie. Doar tu poti sa te transformi intr-o alta persoana. Dar pentru asta trebuie intai sa te cunosti. Prostia nu mai e o scuza in 2014!’

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barba?ii inteligen?i nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o po?i face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Foto Credit: stupidevilbastard.com

Link-uri sponsorizate

Comments