Coli albe vs ciorne

eu 66
Link-uri sponsorizate

Trecutul lasa urme pe suflet. Sunt ca acele urme ramase pe o coala de hartie de pe care ai tot sters lucruri.

Coala nu reuseste sa revina la starea initiala, nu isi mai recapada albul initial oricat ai incerca sa stergi.

Si atunci cum poti sa faci o coala alba din doua ciorne?

Nu poti, nu ai cum! E imposibil! Se amesteca urmele de radiera! Culmea este ca posesorii de ciorne vor sa le transforme in coli albe si se supara ingrozitor cand vad ca nu reusesc.

Oare cum putem sa redevenim coli albe atunci cand urmele s-au adunat pe foaie si radiera nu mai face fata fara sa gaureasca hartia sufletului?

Experienta de viata imi spune ca cea mai buna varianta, atunci cand vrem sa intram intr-o noua relatie, este sa ne iertam pe noi si mai ales trecutul. Pentru a redeveni o coala alba este nevoie sa iti cureti stersaturile de pe foaia sufletului.

Iar asta necesita timp. Timp pentru vindecare, timp pentru iertare si refacere, timp pentru pregatirea unei noi relatii.

E ca atunci cand urmeaza sa mergi in vizita si incerci sa nu calci in balti, noroi sau in rahat de caine.

Cea mai buna relatie este cea in care se intalnesc doua coli albe, doua suflete impacate cu trecutul lor, care si-au rezolvat apasarile. Nu poti face niciodata o coala alba din doua ciorne.

Mi-e teama ca asta e lucrul pe care oamenii par sa-l scape din vedere si se incapataneaza sa obtina imposibilul.

Poate va intrebati de ce atatea relatii se distrug rapid? Raspunsul este simplu – prea putini oameni se sterg la usa, aducand astfel noroi in viata celuilalt. Cum sa suporti asa ceva?

Link-uri sponsorizate

Comments