Draga mea femeie

eu77
Link-uri sponsorizate

Draga mea femeie,

De ce te agiti atat? De ce esti disperata? De ce crezi ca noi, barbatii, cautam perfectiunea? De ce te raportezi la modele aberante care, in cele mai multe cazuri, nici macar nu ne plac?

Care sunt motivele pentru care vrei sa obtii titlul de femeie inteligenta? Este cumva un must-have, este un lucru fara de care viata e pustiu?

Chiar crezi ca nu te va iubi niciun barbat daca nu vei ajunge femeie adevarata, inteligenta, sofisticata?

Ia stai putin si gandeste-te – a definit cineva termenii astia? Da, stiu, e plin internetul de citate despre femeia adevarata, despre femeia inteligenta, despre femeia sofisticata.

Iti place sa vezi poze cu Marilyn Monroe sau cu Audrey Hepburn si citate care in sine sunt complet lipsite de logica, nu-i asa?

Iti place sa dai like si sa spui – ‘cat adevar’ – dar te intreb eu, barbatul care te cauta, oare ai stat vreodata sa diseci citatele alea?

Sau esti indragostita de automatisme?

De ce vrei sa te transformi intr-o bitchy? Crezi ca daca porti masca de ‘fata rea’ o sa ma exciti mai mult? Gresit! Am o varsta si am adunat ceva experienta de viata! Te voi citi rapid si voi depasi recordul la cursa de 100 de metri.

Spui ca esti femeie adevarata, inteligenta, sofisticata… Okay, dar da-mi voie sa te te intreb – de ce esti singura?

De ce iti plangi de mila toata ziua spunand cat de buna esti tu si cat de prosti sunt barbatii?

Crezi ca rezolvi ceva? Ai stat vreodata sa te gandesti ca poate nu esti atat de buna cum crezi si ca de fapt te minti singura, refuzand sa vezi realitatea? Cum care realitate? Ca esti nesigura, ca ti-e teama sa suferi din nou, ca ai deja niste blocaje care nu te lasa sa te bucuri de viata?

Te-ai gandit?

Stai toata ziua si alimentezi un conflict intre sexe absolut cretin. Da, iti place sa spui ca toti barbatii sunt porci sau curvari, asta iti asigura confort, scuza perfecta. Asa ai invatat de la mama sau bunica, din carti sau reviste si de la cei 3-4 prosti pe care i-ai atras in viata ta fara sa stii de ce.

Dar, in acelasi timp, crezi ca esti adevarata, inteligenta si sofisticata.

Draga mea femeie, da-mi voie sa-ti spun care este cel mai important atu al unei femei. Si fix pe ala nu il ai si nici nu pari sa vrei sa-l cauti, desi este la-ndemana.

Cel mai mare atu al unei femei este SIGURANTA!

Femeia adevarata, inteligenta si sofisticata este femeia sigura pe ea. Exact aici ratezi tu. Cauti atuurile in afara, cand raspunsul este inauntrul tau. Tocmai de acest contact fugi – de contactul cu tine. Degeaba te acoperi din cap pana in picioare de etichete daca esti nesigura. SE VEDE!

Da, nu te enerva, ai nevoie de un barbat care sa-ti spuna unde gresesti. Noi avem acest pragmatism.

Da, draga mea, SIGURANTA este atuul cu care o femeie cucereste orice barbat. De ce? Pentru ca femeia sigura pe ea stie sa-si poarte propria piele, stie sa fie frumoasa, eleganta, sarmanta… stie sa te urce pe pereti cu o simpla muscatura a buzei de jos.

O femeie sigura pe ea nu are nevoie de prea multe artificii pentru a-l face pe un barbat sa fie absorbit de ea. Ea nu are nevoie sa para altceva decat este, isi cunoaste perfect trupul, stie foarte bine care sunt calitatile si defectele ei si mai ales NU SE MINTE SINGURA IN OGLINDA!

Asta e femeia adevarata, inteligenta… sofisticata – FEMEIA SIGURA PE EA.

Asta e femeia care te scoate pe tine din sarite, asta e curva aia pe care o invidiezi din viscere.

Insa, lasa-ma sa-ti mai spun ceva – priveste-o bine si invata de la ea.

Invata sa ai incredere in tine – nu e foarte greu, trebuie doar sa ai vointa si nitica rabdare. Invata sa-ti porti propria piele si vei vedea ce schimbari spectaculoase vor aparea in viata ta.

Doar atunci vei vedea ca barbatii nu sunt nici porci si nici curvari, ci doar ca tu ai dormit mult prea mult.

Incearca, draga mea… Noi, barbatii, abia asteptam sa te regasesti…

Link-uri sponsorizate

Comments