Avem o nunta, lipseste mirele!

nunta
Link-uri sponsorizate

‘6 femei singure din 10 si-au planuit deja nunta’ – aici intrand rochia de mireasa (stiu cum va arata), florile sau domnisoarele de onoare – este rezultatul unui studiu britanic, studiu care mi-a ridicat parul pe spate.

Cum vine asta? Peste jumatate dintre femei isi planuiesc nunta inainte sa-l gaseasca pe alesul inimii? Wow! Asta imi suna a conspiratie pura… Asta ii transforma pe barbati in niste cobai, in niste obiective si cam atat.

Fereasca Dumnezeu!

Zilele trecute am citit ceva amuzant si interesant (de trist) in acelasi timp –  femeile au doua scopuri in viata – SA SE MARITE SI SA PARA NEMARITATE!

Mi se pare ca are sens vorba asta. Iar studiul britanic intareste aceasta vorba. Da domnilor, femeile, probabil din prea mult timp liber sau dintr-un traditionalism absurd, incep sa-si planuiasca nunta, uneori chiar de la varsta de 13 ani.

Practic, in momentul in care va combinati cu ele, voi nu stiti, insa deja sunteti un potential mire si, in cazul in care lucrurile vor decurge firesc, nu prea veti avea incotro decat sa acceptati  locatia, rochia, florile, domnisoarele de onoare, etc…

De ce? Pentru ca sunt alese dinainte sa apareti voi in peisaj! :)) Suna funny, pe mine insa ma cam sperie.

Mai e un aspect misto pe care l-am observat la femei – unele isi declara clar intentiile – ‘peste un an ma vad maritata si cu un copil’.

In secunda aia, tu incepi sa cronometrezi – ‘1 an fara o secunda, fara doua… trei… patru… am timp suficient sa fug!”

Acum intelegeti de ce femeile se oftica si devin excesiv de nervoase atunci cand incep pregatirile pentru nunta? Ele deja au un plan strict de urmat, un plan ce produce nervi daca nu iese. Noi, barbatii, doar improvizam.

Nu cred ca am cunoscut vreodata un barbat care sa-si fi cautat inca din adolescenta costumul ideal de ginere sau locatia ideala pentru nunta, sau sa se fi gandit la cavalerii de onoare, meniu sau aranjamente florale…

La noi, la barbati, lucrurile astea nu se programeaza. De ce? Pentru ca pentru noi casatoria nu este un must-have, ceasul nostru biologic bate altfel, pe noi nu ne preseaza nimeni sa ne asezam la casa noastra sau sa facem copii.

Noi putem insamanta si la 60 de ani. Sigur, la varsta aia nu-ti mai poti tine copilul in carca, asa cum poti sa o faci la 30… dar asta e o alta discutie.

Da domnilor, atunci cand cunoasteti o femeie, ar fi bine sa va ganditi ca sunteti o umplutura in planurile ei si ar fi bine sa testati terenul, sa vedeti cam ce loc ocupati voi in economia planurilor ei? Sunteti doar un instalator al placerii sau un future husband?

Grija mare, multe nici macar nu dau de inteles ca vor sa se marite sau ca vor copii. Cu toate acestea, fac pariu ca stiu exact cum ar arata rochia lor de mireasa, chiar daca ar fi a doua sau a treia pe care ar imbraca-o.

Foto Credit; Dailymail.co.uk

Link-uri sponsorizate

Comments