Nu tot ce zboara se mananca. Povestea unui sarut regizat (VIDEO)

kiss
Link-uri sponsorizate

Tatia Pileva a luat 20 de persoane ‘de pe strada’, le-a bagat intr-un studio si le-a pus sa se sarute, incercand sa urmareasca reactiile.

Filmuletul s-a viralizat rapid – 20 de milioane de vizualizari in 2 zile.

Am vazut reactii care mai de care mai lacrimogene – ‘vai ce frumos’, ‘genial’, ‘extraordinar’, ’emotie pura’ etc…


‘Oare’? Asta a fost prima reactie pe care am avut-o la vederea acestui film.

Primul aspect care mi-a atras atentia a fost mesajul de la inceput – presented by WREN. ‘Aha, deci nu este un experiement spontan, ci altceva’ – mi-am spus.

Un alt aspect mi-a starnit scepticismul – totul parea mult prea frumos ca sa fie adevarat. Oamenii aia pareau ca se plac by default, ceea ce in viata reala nu se intampla.

Puteti sa-mi puneti in fata 20 de femei si va garantez ca nu voi accepta sa le sarut pe toate. De ce? Pentru ca nu pot rezona cu toate. Este imposibil!

Ar mai fi un aspect pe care nimeni nu l-a luat in calcul – RUSINEA!!!

Incercati sa luati 20 de persoane de pe strada, sa faceti acest experiment si vedeti ce se intampla. Sunt absolut sigur ca nici macar 10 nu vor accepta sa participe, iar daca vor vedea ledul rosu… la revedere pa, sau va vor spune – ‘nu ma filma’.

Un alt aspect care in filmuletul asta m-a facut sa ridic o spranceana.

Sigur, filmuletul are emotie, dar este o emotie bine jucata. Dupa ce am aruncat un ochi pe DailyMail si pe HuffingtonPost, misterul s-a spulberat – filmuletul face parte din campania de promovare a unei colectii de haine a brand-ului WREN – deci nici vorba de experiment.

Mai mult, in distributie sunt inclusi vreo 2 cantareti si vreo 7 actori, deci oameni obisnuiti cu camera, oameni care au stiu bine sa joace emotiile.

Emotia primului sarut este frumoasa, ca si lucrurile spontane, insa aici totul a fost regizat.

Rezultatul a fost fara indoiala cel asteptat pentru realizatori – trafic urias!!!

In rest, iata inca o dovada a faptului ca nu tot ce zboara se mananca! Daca am reusi sa filtram putin logic informatiile, ne-am da seama ca unele lucruri nu sunt nici pe departe ceea ce par.

)

Link-uri sponsorizate

Comments