Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante

eu
Link-uri sponsorizate

Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Barbatii inteligenti isi aleg femei inteligente, iar daca printr-un complex de imprejurari fac o alegere gresita, stiu sa puna punct si apoi sa mearga mai departe.

Din punct de vedere emotional, mi-e greu sa spun ca stiu cati barbati inteligenti exista.

Nu stiu daca a masurat vreodata cineva asta. De ce? Pentru ca inteligenta emotionala vine cu varsta si, din pacate, in unele cazuri nu vine deloc.

Nu cred ca poti da dovada de inteligenta emotionala reala sub varsta de 30 de ani. Pana pe la 25 de ani creierul tau inca se formeaza.

Pentru a ajunge la acea inteligenta emotionala la care ma refer, trebuie sa acumulezi experienta de viata, trebuie sa treci si peste primaveri si peste ierni ale relatiilor, iar aici nu ma refer la acele iubiri adolescentine, ci la iubiri ce implica angajament, responsabilitati…

Nu te poti considera inteligent emotional peste noapte. Asta se capata in timp, cu lectii de viata uneori extrem de dure si cu efort constant si sustinut.

Eu cred ca amantele apar doar in vietile barbatilor care nu au atins acea inteligenta emotionala. Ei inca sunt ambivalenti, impartiti, nehotarati…

Barbatii inteligenti din punct de vedere emotional nu au nevoie de amante.

Ei aleg asumat, iar atunci cand aleg, elimina orice idee de ispita, orice tentatie carnala.

Si nu, ei nu refuza amantele pentru a nu-si rani partenerele. Nu, ei refuza amantele pentru a nu se rani pe ei, pentru ca se respecta pe ei, isi respecta decizia, respecta angajamentul luat.

Barbatii inteligenti inteleg ca iubirea inseamna intimitate, pasiune si angajament. Ei stiu ca le poti avea si separat, dar stiu ca atunci si iubirea va fi pe bucati. Iubirea adevarata le cuprinde pe toate trei, iar barbatii inteligenti stiu asta.

Atunci cand un barbat inteligent alege o femeie, o alege pe ea si atat! El blocheaza total tentatiile. Femeia de langa nu are un rol hotarator in acest context – ea este aleasa si atat.

Hotaratoare este alegerea lui! El alege sa fie implicat 100% intr-un proiect alaturi de femeia pe care a ales-o! El este consecvent si asumat cu propria alegere!

Asta e motivul pentru care spun ca barbatii inteligenti nu au motive sa calce stramb. Si-ar insela propriile alegeri, ceea ce este extrem de dureros pentru un barbat.

Barbatii care calca stramb sunt barbatii aflati inca in primavara dezvoltarii inteligentei emotionale – iar asta, din pacate, nu prea tine cont de varsta.

Ei inca nu si-au definitivat drumul catre statutul de barbat inteligent (unii nu ajung niciodata acolo). Inca sunt pe panta greselii, inca sunt nehotarati, inca nu stiu ce inseamna implicare si angajament.

Inca sunt dominati de instinct. Nu ii condamn, chiar deloc, pentru ca si eu am trecut pe acolo.

Sper insa din tot sufletul ca din ce in ce mai multi barbati sa ajunga la stadiul de barbati inteligenti, adica barbati asumati care isi respecta propriile alegeri. Doar atunci femeile vor fi cu adevarat fericite.

Pana atunci, ele vor continua sa creada ca toti barbatii calca stramb, ceea ce este complet fals!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

 

Link-uri sponsorizate

Comments