Toti barbatii calca stramb!

men
Link-uri sponsorizate

‘Toti barbatii calca stramb, e doar o chestiune de timp!’
Ma mahneste acest gen de gandire feminina. Femeia care gandeste asa nu asteapta nimic bun. Mai mult, asteapta tot ce e mai rau.

Atunci cand spui ca ‘toti barbatii calca stramb’, fugi din start de implicare. E clar ca te astepti de la bun inceput ca lucrurile sa nu functioneze si ca cel langa care ai ales sa stai o buna perioada de timp sa te insele.


Mi se pare nasoala mentalitatea asta. Este falimentara din start si este anti-relatie.

La ce bun sa iti mai doresti o relatie daca gandesti asa? La ce bun sa-ti mai doresti angajament si fidelitate, cand pleci din start cu acest balast legat de gat?

Practic pleci la drum cu frica, cu resemnare. Si atunci ce poti sa construiesti? Are vreun sens sa incerci macar sa construiesti ceva? La ce bun efortul?

Mi se pare o condamnare la moarte a oricarei idei de relatie inca dinainte sa se formeze. Din pacate, cred ca sunt foarte multe femei care gandesc asa (posibil si barbati), foarte multe femei care-si auto-saboteaza sansele de a fi fericite.

Femei probabil ranite la un moment dat, femei care nu vor ezita sa faca ele primul pas, mergand pe ideea ca si asa barbatul le va insela.

Aici nu sunt de acord! Eu nu cred ca toti barbatii calca stramb. Chiar nu cred. Asa cum nu mai pot baga mana in foc pentru nicio femeie. Comportamentele sexuale s-au schimbat enorm in ultima vreme si cred ca ar trebui sa ne regandim putin rolurile.

Un barbat care stie ce vrea, un barbat care isi cunoaste bine masculinitatea, nu are absolut nicio problema cu monogamia.

Pentru el, monogamia si fidelitatea sunt alegeri asumate. El este genul de barbat care, atunci cand alege o femeie, renunta la toate celelalte. Totul este asumat!!

Sigur, nu stiu cati barbati traiesc asa, cum nu stiu cati barbati se sucesc pe parcurs. Din punctul meu de vedere, cred ca exista destui barbati care aleg o femeie cu gandul de a-si petrece toata viata langa ea. Daca mergem in continuare pe ideea ca barbatii sunt niste vanatori neobositi nu ajungem nicaieri.

In prezent, relatiile au ajuns sa dureze din ce in ce mai putin. In tot acest timp, oamenii sunt din ce in ce mai frustrati, mai suferinzi, mai panicati, mai nevrotici. Nu credeti ca cele doua zone au legatura? Eu cred ca au o foarte mare legatura!!

Plecand de la ideea ca barbatii oricum vor insela, femeile nu mai vor sa construiasca nimic! Cred ca aici este cheia! La femei! Ele sunt cele care trebuie sa-si schimbe putin optica.

Nu generalizez, nu spun ca toate cred ca barbatii calca stramb oricum, insa, din pacate, am cunoscut foarte multe care gandesc asa.

Eu, ca barbat, va spun asa – atunci cand aleg o femeie, aleg sa o respect!! Daca vreau sex, pot avea parte la liber fara niciun fel de problema. Atunci cand aleg sa intru intr-o relatie, aleg acea femeie, ceea ce inseamna ca le refuz pe toate celalalte.

Iar atunci cand lucrurile nu mai functioneaza, pun punct, dupa care fac ce vreau… pentru ca imi permit, fiind singur si fara angajamente.

Sper din tot sufletul sa fie mai multi barbati care gandesc asa. Altfel, mi-e teama ca lucrurile nu vor sta foarte roz in urmatorii ani.

Foto Credit: capshunik.wordpress.com

Link-uri sponsorizate

Comments