8 Martie cu gust amar

eu letter
Link-uri sponsorizate

8 Martie mi-a lasat un gust amar. Din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, nu am inteles de ce de ziua lor femeile vor sa iasa singure in oras?

Mi se pare cat se poate de stupid! Tocmai de ziua voastra, cand noi, barbatii, vrem sa va facem sa va simtiti speciale, voi va carati si va distrati intre voi?


Mi se pare un cur intors intr-un moment prost ales. Barbatul care se trezeste cu ochii in soare de 8 Martie se simte nebagat in seama. Asa ca sa nu va intrebati de ce veti ramane singure la un moment dat.

Pe 8 Martie am fost in 2 locuri – am inceput seara la Interbelic. Lume ca la urs. Cam 5-6 femei la un barbat.

‘Dumnezeule mare… nu credeam ca sunt atatea femei singure’, mi-am zis. ‘Nu sunt singure, in seara asta doar ies singure’ – mi-a raspuns cineva. Am uitat sa va spun, la un moment dat eram singurul barbat intr-un grup de 8 femei.

Si nu eram singurul caz. Cum sunt femeile de 8 Martie? O sa va spun cum le-am vazut unde am fost eu. Grabite, hiper-excitate, multe chiar triste.

Peisajul mi s-a parut grotesc. Majoritatea femeilor care intrau in club parca aveau un gps la indemana. Chiar m-am amuzat spunand ca la intrare gps-ul le indica locul in care se gasesc penisurile din club. “If you want to find a dick turn left’…

De 8 Martie femeile ies la inghesuiala, cu scopul sa… nu stiu, aici poate imi spuneti voi – fac pariu ca 90% dintre ele se aflau la agatat chiar daca in realitate nu erau singure!

Nu am testat, pentru ca de 8 Martie am iesit, asa cum mi se pare firesc, in cuplu!

Ce mai fac femeile de 8 Martie? Fumeaza enorm de mult, arata ca niste locomotive trase pe linie moarta, semn ca nu se simt prea bine cu ele. Altfel nu ar suda tigarile asa. Bine ca ne-am carat pe la 1.30 – era deja insuportabil de plin si insuportabil de mult fum.

Cum mai sunt femeile de 8 Martie? Ingrozitor de invidioase! Mai ales pe femeile care au tate si care nu ezita sa le arate. Alea sunt primele luate in colimator – ‘aia a iesit cu tatele la agatat’. Penibil!

Ce sa zic – a fost un 8 Martie nasol. La anul cred ca voi alege un loc mai retras si cu mai mult aer.

Seara s-a incheiat in Flair Angel, un loc mic, intim, cu o muzica foarte buna si niste barmani extrem de priceputi. Va recomand, e langa Palatul Bragadiru.

Acolo am avut parte de muzica misto, de aer, de spatiu suficient pentru dans si mai ales de bauturi bune.

Mi se pare trist ca tocmai de 8 Martie, cand ar trebui sa fie rasfatate, atatea femei aleg sa se simta bine singure…

Link-uri sponsorizate

Comments