Te nasti talent si mori speranta

eu66
Link-uri sponsorizate

Antrenorul meu avea o vorba – ‘te nasti talenti si mori speranta’. O vorba care se pupa perfect cu toate show-urile astea care cauta talente in Romania.

Niste show-uri de televiziune si atat. Niste emisiuni tv, dupa formate exportate pe toata planeta, formate care, in alte parti, reusesc sa scoata vedete.


Intrebarea este – oare de ce nu reusesc sa faca asta si in Romania? Raspunsul este destul de simplu – pentru ca piata din Romania este atipica, arde repede si nu are rabdare sa astepte dupa nimeni.

Faptul ca apari de cateva ori la un show ca X Factor sau Vocea Romaniei nu iti garanteaza succesul.

Aceste aparitii iti aduc doar un plus de expunere si atat. De la expunerea tv si pana la adevaratul contact cu scena si cu beneficiile carierei de artist, e cale lunga si deloc usoara.

Eu am spus-o de la inceput si o repet – aceste show-uri de talent nu vor produce nimic! Iar timpul scurs de la debutul lor pe sticla si pana acum imi da dreptate. Nicio figura care a aparut acolo nu a confirmat. Nici nu avea cum si nici cand.

Florin Grozea m-a rugat sa scriu un text pentru blogul lui. Am scris exact pe tema asta – de ce nu am incredere in show-urile de talente?

Exista diferente uriase intre un artist si un interpret si mi-e teama ca show-urile astea sunt pline de interpreti…

Link-uri sponsorizate

Comments