Barbatii nu vor femei perfecte, ci femei interesante

lingerie
Link-uri sponsorizate

Femeia perfecta este doar un concept de marketing. La fel si concursurile de miss.

Acolo nu participa nici pe departe femei perfecte, ci femei numai bune de folosit in campanii de marketing. Acolo nu participa femei, ci figuri.

Daca ar fi perfecte, toti barbatii ar da buluc la concursurile de gen.

Realitatea nu arata deloc asa. Ba mai mult, singurii barbati interesati de concursurile de miss sunt doar cei interesati de femeile extrem de proaste.

Sa fim seriosi, un barbat normal la cap ar adormi langa o femeie care nu stie sa vorbeasca decat despre balene sau despre copiii din Africa.

Nu, barbatii nu vor femei perfecte. Iar femeile care cred asta au mari sanse sa ramana singure, contemplandu-si ‘perfectiunea’ in oglinda in timp ce se intreaba – pe mine de ce nu ma vrea nimeni pentru o relatie serioasa?

Barbatii nu vor femei perfecte, ci femei interesante. Adica femei care stiu sa-si poarte imperfectiunile, femei care stiu sa poarte o conversatie, care stiu sa fie sexy si cu subinteles atunci cand trebuie si ferme atunci cand barbatul sare calul, femei care stiu sa fie elegante si trashy in functie de context, femei care te pot cuceri intr-o clipa prin atitudine si siguranta.

Barbatii vor femei feminine, nu papusi barbie, sau masti – nu stiu cine poate considera sexy o femeie care-si tatueaza sprancenele si isi mareste buzele excesiv.

Industria cosmetica a devenit cel mai mare dusman al barbatului. De ce? Pentru ca in loc sa infrumuseteze femeia, o departeaza de feminitate, o transforma intr-un monstru respingator.

Or cine crede ca barbatii pica in spagat cand vad o fata complet intinsa, fara niciun pic de rid, o fata plina de interventii (sigur ca se vad), se afla intr-o cumplita eroare.

Barbatii vor femei interesante! Degeaba ai 1000 de interventii de infrumusetare daca atunci cand deschizi gura il pui pe fuga emanand frustrari si incultura.

Feminitatea este in stransa legatura cu naturaletea, iar femeia interesanta este cat se poate de naturala.

Nu sunt contra interventiilor estetice, insa pana acum nu pot spune ca am vazut vreo femeie care sa ma cucereasca prin injectiile facute.

In schimb, am cunoscut zeci de femei intertesante, care m-au cucerit prin naturaletea lor.

Foto Credit: lingerietalk.com

Link-uri sponsorizate

Comments