De ce nu merg la striptease?

striptease
Link-uri sponsorizate

In fiecare an, pe 8 martie, femeile merg la tot felul de spectacole de striptease – la Sala Palatului sau in cluburi mai mici.

Chiraiala ca acolo nu ai sa vezi.

Oare si la barbati se intampla la fel? Eu cred ca nu.

In orice caz, nu cred ca atunci cand barbatii merg la striptease, sotiile sau iubitele ii duc pana la usa clubului, asa cum se intampla uneori cu femeile de 8 martie.

Eu nu merg la striptease, pentru ca nu ii vad rostul. Recunosc, am mare grija de erectiile mele si nu imi place sa imi fie provocate si sa fie lasate cu ochii in soare.

Nu am nimic cu fetele care aleg aceasta ocupatie – le admir si le respect decizia. Ele muncesc din greu pentru a performa intr-o zona complicata.

In acelasi timp, nu pot sa spun ca ma da pe spate ideea unei femei care-ti administreaza un striptease la domiciliu – fie ea amanta de ocazie sau chiar iubita.

Nici nu cred ca femeile ar trebui sa incerce sa imite meseria asta. E greu! Exista diferente uriase si te poti face foarte usor de ras.

Eu nu merg la striptease, nu pentru ca sunt chitros, ci pentru ca nu ii vad rostul. Daca am chef sa ma excit, ma joc cu prietena mea – iar daca nu am o prietena, fac in asa fel incat sa fac rost de o prietena.

Nu inteleg de ce trebuie sa merg intr-un loc, sa ma excit incat sa simt ca-mi zboara penisul din pantaloni si apoi sa merg acasa cu creierii facuti zob de excitatie sexuala?

Nu mai bine ma uit pe net la striptease? Sigur, live e altfel, vor spune unii, insa eu raman la parerea mea – daca vrei sa te exciti, alege o femeie!

Daca vrei sa te exciti – alege varianta cu finnish!

Da, recunosc, sunt egoist, atunci cand vreau sa ma excit vreau sa ofer si sa primesc placere. Pentru mine, un spectacol de striptease e ca o masturbare cu o manusa de tabla.

Foto Credit: wallsave.com

Link-uri sponsorizate

Comments