Nu el decide!

gossip
Link-uri sponsorizate

Zilele trecute, in timp ce ma indreptam spre casa, am asistat la o discutie care m-a scos din sarite.

O tanara de vreo 25-26 de ani vorbea cu o alta fata si o punea la curent cu ultimele detalii legate de nuntat ei.

La finalul conversatiei, imi venea sa-i cer numarul de telefon al viitorului sot, apoi sa-l sun si sa-i spun – ‘fugi cat te tin picioarele’!

Daca aveam cum sa evit discutia cu princina ar fi fost minunat. Chiar imi venea sa-i arunc telefonul pe geam. Fata statea fix in spatele meu si cred ca avea ceva probleme auditive din moment ce vorbea suficient de tare incat sa o auda toata lumea.

De pe Vatra Luminoasa si pana aproape de Universitate mi-am luat un mare sut intre oua – noi, barbatii, suntem de foarte multe ori naivi si habar nu avem ce parere au despre noi femeile langa care alegem sa traim.

Sa va spicuiesc cateva citate, din memorie, ca Tribunul…

– Fata, ce ma enerveaza asta. Nu se streseaza deloc cu nunta. El s-a dus si si-a luat repede costum si pantofi si acum sta. Iar eu ma agit ca proasta cu rochia, cu pregatirile, cu invitatii, cu lautarii… cu tot. Ca vreau sa iasa bine, SA NE SCOATEM SI NOI CEVA!

A fost primul moment in care era sa vomit pe cartea pe care ma straduiam sa o citesc.

– Asta nu are neamuri fata, de la mine vine grosu’. Tot de la mine se aduna mai multi bani, ca ai lui nu prea au. Aia e, o rezolv eu ca sunt fata desteapta. Sper sa faca rost de bani sa-mi achite rochia… (…) Cum cine o plateste? Pai el?

Huh? I-auzi! Interesant, mi-am spus…

– Da’ ce fata, e dupa el? Face cum spun eu. Parintii vor sta in colturi separate, ca si asa nu se inghit. Sa vezi ce greu am gasit nasii. Ne-am certat fata, ca el vroia niste nasi saraci, vai de mama lor. Iar eu i-am zis – fraiere, ia-l pe sefu’ tau de la munca – ala are si bani si asa te pui si tu bine pe langa el. Ai vazut ce casa misto are. Mai mergem si noi in vizita.

Rabdarea mea atinsese cota de fierbere. Imi venea sa ma intorc sa o intreb – ‘Nu te supara, cum te mai poate rabda Pamantul in aceasta spendida prostie’?

– Face cum zic eu… Asta zice ca nu vrea sa vina sa ma ia cu lautarii, ca cica e de porc. Nu ma intereseaza, eu vreau sa stie toata lumea ca ma marit. E momentul meu, deci nu are ce sa comenteze. Ma cunosti doar… Ei, lasa ca-i trece fata, stiu eu cum sa-l fraieresc…

A fost momentul in care am decis sa-mi inchid urechile. Era deja prea mult. Mi-am dat seama ca in spatele meu se afla o femeie de o calitate indoielnica, o femeie care urma sa se casatoreasca cu un baiat care cu siguranta habar nu avea ce parere are viitoarea sotie despre el.

In momentul in care am inceput sa scriu textul asta mi-a venit o idee – sa ma duc la Cristi Enache si sa-l pun sa rescrie piesa ‘Daca ai sti’.

Ceea ce am scris mai sus este cruda realitate, din pacate, o realitate intalnita in foarte multe cazuri.

In consecinta, domnilor, beliti bine ochii daca nu vreti sa beliti la fel de bine p**a!

Link-uri sponsorizate

Comments