O femeie goala e curva, un barbat gol e nesimtit

eu15
Link-uri sponsorizate

Oamenii judeca, eticheteaza, pun stampile, isi manifesta ego-ul nemasurat, fara sa realizeze cat de inutile sunt comentariile lor.

Trupul uman este o tinta serioasa pentru comentatori.

Oare cat e voie sa expui si mai ales de ce?

Se fac reguli de lungime a fustei, se discuta cat e moral sa se vada din decolteu, unde se termina morala si de unde incepe curvia etc…

Judecam, judecam intr-una, de parca nu am merge anual la mare, de parca nu ne-am vedea despuiati in intimitate, de parca ar mai fi ceva de descoperit la corpul uman (cel putin la suprafata).

Nu inteleg ce au unii cu nuditatea? Cum sa faci misto de nuditate?

Ma uitam la filmuletul lui Bendeac! Nu sunt fan Bendeac, am mai spus-o, insa in filmul ala nu mi s-a parut exagerat, chiar deloc. Nu m-a dus nici macar cu gandul la complexul Oedipian.

Mi s-a parut fun. In definitiv, Bendeac e actor.

Oare ce pacat a comis atunci cand s-a filmat gol, fara sa arate nimic din ce ar putea fi considerat ‘rusinos’?

Cu ce difera postarea de pe Facebook de o scena de nuditate dintr-un film?

Cu nimic! Si atunci? De ce trebuie sa condamnam, sa urlam, sa cerem scoaterea celor care se simt bine in propria piele de pe Facebook?

Sub ce motiv? Sub acea falsa pudoare de care parem ca nu avem de gand sa scapam?

Cat ne vom mai ascunde? Ne nastem dezbracati. Nu vi se pare putin ciudat ca ne imbracam la plecare? Pai cum e? Nu ne intoarcem de unde am venit? Pentru ce ne trebuie haine?

Nuditatea este ceva frumos, eu nu vad nimic porno sau grotesc in ea.

Corpul uman trebuie apreciat in toata splendoarea lui. Nuditatea nu are nevoie de etichete, nici frumusetea.

Sigur, nu toti aratam ca idealurile masculine sau feminine din reviste, insa unde scrie ca trebuie sa ne ascundem, sa ne fie rusine?

Ce s-ar intampla daca toti oamenii ar iesi goi pe strazi? Cine ar mai comenta? Cred ca nimeni.

Cred ca dupa o astfel de experienta, toti ar intelege ca nimeni nu e perfect si ca e complet stupid sa razi de un om doar pentru ca isi afiseaza fara probleme nuditatea. Mai mult, cred ca duduile dezbracate ar intra rapid in faliment. Ce ar mai fi de vazut?

In cazul lui Bendeac vorbim despre o filmare. Or filmarea aia nu porneste singura! Trebuie sa dai play ca sa vezi despre ce e vorba. In momentul in care ai facut asta, ai ales sa vezi, deci iti asumi restul.

Apropo, Mircea Badea ar trebui sa citeasca putin despre dezvoltarea copiilor. Ar fi surprins sa afle ca inca de la cateva luni baietii se ating la puta.

Link-uri sponsorizate

Comments