Cum sa pui o femeie pe fuga?

eu555
Link-uri sponsorizate

Ieri am enumerat cateva lucruri pe care femeile nu ar trebui sa le faca in relatia cu un barbat.

Asa cum era de asteptat, au exista voci care au lansat intrebarea – si pe femeie cum o pui pe fuga?

Initial, recunosc, m-am blocat, pentru ca nu tin minte sa fi pus vreo femeie pe fuga.

Dupa ce m-am mai gandit putin, am gasit cateva lucruri pe care barbatii ar trebui sa le evite atunci cand cunosc o femeie.

Nu sunt chestiuni universal valabile, sau adevaruri absolute, ci pur si simplu ce mi se pare mie de porc.

Sigur, fiind diferiti, este posibil ca ceea ce voi enumera in continuare sa puna pe fuga doar anumite femei, mai conservatoare daca vreti.

Sa incepem:

1. Nu ii spune ca vrei o relatie bazata exclusiv pe sex

Mai ales daca ea iti da de inteles ca vrea o relatie serioasa. Daca nu corespunde dorintelor tale, cere nota politicos si incheie discutia. Nu are niciun sens sa intrati intr-o discutie in contradictoriu. Mai mult, e posibil ca ea sa accepte oferta ta de fuck buddies, iar in mintea ei sa mijeasca ideea ca ‘lasa ca il voi schimba’. O idee falimentara din start.

2. Nu-ti etala calitatile de Ron Jeremy

Nu te apuca sa povestesti ce nebunii erotice ai facut si cu cine. Nu te prezenta drept star porno planetar. Si inca ceva, nu te apuca sa-i vorbesti despre sex in 3 de la prima intalnire. Multe femei, foarte multe chiar, inca traiesc cu ideea de ‘I don’t share’. Or daca tu vrei sa o imparti inca de la prima intalnire, ia intreaba-te… o sa mai existe si a doua?

3. Nu te apuca sa o controlezi

Nicio femeie nu are chef sa aiba o relatie cu un ofiter Gestapo. Nu rezolvi absolut nimic daca o verifici. Te poate insela imediat ce a inchis telefonul. Doar prostii isi verifica in exces partenerele. Ca sa nu mai spun ca daca tot esti paranoic, s-ar putea sa-i dai si idei.

4. Nu le vorbi de rau pe foste

Ai grija cum vorbesti despre foste. Daca te apuci sa le zugravesti in negru pe toate, imaginea ta va fi una naspa naspa. Un barbat care a fost victima eterna nu da bine in ochii unei femei, poate doar in ochii mamei ranitilor, dar si ea se satura la un moment dat. Si, pe buna dreptate, cine vrea sa intre in topul dezastrelor?

5. Nu te grabi sa o imbraci in mireasa

Asteapta intai sa o cunosti. Nu de alta, dar s-ar putea sa te arzi. Iar prostia costa, uneori foarte mult.

6. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti

Este valabil si pentru femei. Nu incerca sa o cuceresti cu masini de inchiriat si excursii luate pe credit. Isi va da seama rapid ca salariul tau e modest si ca te plimbi cu troleibuzul.

7. Nu incerca sa o cuceresti doar cu sex

La barbati merge asta, la femei nu prea. Femeile vor sa fie iubite, alintate, mangaiate… Sigur, le place si sexul, insa momentele de dupa conteaza foarte mult. Degeaba ii oferi partide memorabile de sex daca dupa ce termini te cari, sau incepi sa sforai.

8. Nu ii da motive de gelozie

Nu te apuca sa flirtezi cu alte femei. Nu da bine. Gandeste-te bine daca o vrei pe ea, sau iti doresti libertatea. Gelozia nu aduce nimic bun, nici macar in doze mici.

Cam astea ar fi 8 chestiuni care cred eu ca le-ar pune pe fuga pe femei.

E posibil ca lista sa fie mult mai lunga. Asta e si motivul pentru care astept completarile voastre.

Link-uri sponsorizate

Comments