Punctul G nu mai e la moda! Traiasca punctul C!

punct
Link-uri sponsorizate

Veste proasta pentru exploratorii vailor umede – Punctul G nu mai e la moda!

Asa ca daca nu ati reusit sa-l atingeti pana acum, cercetatorii va ofera o varianta mai simpla, o super-oferta – PUNCTUL C!

Nu va ganditi la alte vai, mai intunecate. Nu, este vorba despre clitoris!

Potrivit specialistilor, marimea clitorisului conteaza! Mai ales in cazul femeilor care au probleme in a avea orgasm. Se pare ca femeile care au probleme cu obtinerea orgasmului au un clitoris mai mic, localizat mai departe de vagin.

Pentru realizarea cercetarii s-a folosit rezonanta magnetica. La final, specialistii au constatat ca distanta dintre clitoris si vagin era mai mare cu 5-6 mm la femeile care aveau probleme cu obtinerea orgasmului. Mai mult, aceste femei aveau si un clitoris mai mic.

Rezultatele studiului arata faptul ca marimea si localizarea clitorisului pot fi importante in functionarea sexuala a femeilor.

“Nu exista punctul G. Exista insa un punct C, clitorisul. El este o sursa importanta de placeri sexuale pentru femei”, spune Susan Oakley, realizatoarea studiului.

Problemele cu obtinerea orgasmului sunt destul de raspandite printre femei. Potrivit studiilor, undeva intre 18 si 34 % dintre femei nu reusesc sa aiba orgasm.

Iar daca pana acum se spunea ca factorii psihici duc la aceasta stare de fapt, iata ca specialistii adauga si factori anatomici. Desi pare ciudat, inca nu se cunosc prea multe lucruri despre functionarea sexuala a femeilor, acesta fiind – dupa cum se vede, un teren deschis noilor descoperiri.

Indiferent de cercetarile viitoare, specialistii le indeamna pe femeile care vor sa aiba orgasm mai usor, ca atunci cand fac sex sa adopte pozitii dominante, pozitii care sa le asigure controlul asupra stimularii clitorisului.

Link-uri sponsorizate

Comments