Secretele nu se tin niciodata sub haine

we_all_have_secrets
Link-uri sponsorizate

‘Alexandra Stan se dezbraca de secrete’ – tuna mai devreme un titlu pe site-ul unui taboid.

Mai sa fie… Atat de simple sunt lucrurile?

Adica daca iti arati nurii, gata, stim tot despre tine?

Ar fi minunat! Ar insemna ca dupa prima noapte de amor totii oamenii sa ramana fara secrete, vietile lor urmand sa capete vesnic nuante de roz.

Din pacate, chestia asta cu ‘x se dezbraca de secrete’ este si tampita si falsa.

De ce? Pentru ca secretele nu se tin niciodata sub haine, ci in suflet. Adevaratele molii nu stau in textile, ci in tesatura sufletului.

Degeaba te dezbraci, degeaba imi oferi splendida priveliste a gradinilor tale umede, degeaba ma lasi sa-ti gust coapsele interne, degeaba imi permiti accesul catre gatul tau, daca in crama sufletului tau zac cadavre in putrefactie.

Eu cred ca niciun om nu se dezbraca vreodata in mod real de secrete. Nici macar cand ajunge la terapie.

Si stiti de ce?

Pentru ca are o povara pe care i-a pus-o pe umeri societatea asta isterica – o povara care s-ar rezuma la secul – SA NU AI INCREDERE IN NIMENI!

De aici pleaca problema cu secretele.

Partea proasta este ca acea crama a sufletelor noastre nu este un sac fara fund, ea are niste limite, iar atunci cand cadavrele dau pe afara, se pot produce adevarate dezastre.

Asa ca dragi colegi, amatori de jurnalism de gostat, lasati pielea in pace. Ea e bine acolo unde este si cu haine si fara.

Incercati mai bine sa-i invatati pe oameni sa-si curete din cand in cand crama sufletului. De acolo pleaca marile probleme…

Foto credit: firstcovers.com

Link-uri sponsorizate

Comments