Penisul stie carte, inima nu!

eu78
Link-uri sponsorizate

‘Barbatii gandesc cu penisul’ si ‘Penisul nu stie carte’ – doua vorbe cu care nu pot fi de acord.

Mi se par stupide si voi explica de ce. Luand impreuna cele doua vorbe, o deductie simpla arata un tablou tragic – barbatii nu stiu carte, adica sunt prosti!

Oare?

Eu nu cred ca barbatii gandesc cu penisul si nu cred ca penisul nu stie carte.

Nu, barbatii gandesc cu inima. Aici e problema! Penisul chiar stie carte. Puneti in fata lui 40 de femei dezbracate si veti vedea ca are si docenta.

Cel putin al meu stie ce sa aleaga. L-am educat corect, am avut grija de el, nu l-am varat in locuri dubioase, l-am crescut ca pe copilul meu.

Deci nu, nu penisul barbatului joaca feste, ci inima lui.

Aici a fost mereu o problema. Isterica asta ne-a bagat mereu in bucluc.

Asta nu vrea sa invete ca viata nu inseamna plutirea aia tampita, nu inseamna indragostire, aceasta ciocaina a simturilor. Okay, plutesti plutesti, dar grija mare in ce dai cu capul…

Mi s-a intamplat de cateva ori ca inima sa spuna ‘da’ si penisul ‘ba’. Penisul stie cel mai bine care e treaba. Acolo e pe palpate. La inima e pe vrajeala.

Inima functioneaza cu povesti frumoase, cuvinte, cu subtante… penisul functioneaza cu lucruri concrete, in speta cu imagini.

Ca sa revin, eu nu cred ca barbatul gandeste cu penisul. Ar fi un tablou absolut dezolant – barbatul ar avea un penis analfabet, o inima fragila si un creier complet gol. Ce femeie ar sta langa un asemenea barbat?

Daca ar fi asa, lumea ar fi plina de lesbiene.

Or, din moment ce nu e, inseamna ca exista si barbati care au invatat ca daca vrei sa ai succes trebuie sa realizezi un echilibru intre penis si inima.

Atunci cand penisul si inima isi dau mana, barbatul alege ce trebuie.
Nu radeti, chiar se intampla…

Link-uri sponsorizate

Comments